Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Mandić – Orlić: Spremni da saradnji dva parlamenta doprinesu i ličnim angažovanjem

Susret predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića sa prvim čovjekom Skupštine Srbije na marginama 11. konferencije predsjednika parlamenata Jugoistočne Evrope

Politički dijalog bilježi dobru dinamiku, saradnja dva parlamenta je odlična, zaključak je današnjeg susreta predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića sa prvim čovjekom Skupštine Srbije Vladimirom Orlićem održanog na marginama 11. konferencije predsjednika parlamenata Jugoistočne Evrope.

Na početku, kako je saopšteno, Orlić još jednom je čestitao Mandiću izbor na ovu važnu funkciju.

“Tokom razgovora, dva predsjednika su se saglasila da politički dijalog bilježi dobru dinamiku, a da je saradnja dva parlamenta odlična, potvrđujući spremnost da joj dodatno doprinesu i ličnim angažovanjem”, naveli su u saopštenju iz Skupštine Crne Gore.

Foto: Skupština CG

Istovremeno, kako je navedeno, iskazali su opredjeljenje za dodatno intenziviranje konstruktivne i sveobuhvatne saradnje, uključujući i razmjenu iskustava kada je riječ o evropskim integracijama.

“Kao i za zajednički rad na važnim infrastrukturnim projektima poput auto-puta i željeznice kojima će naše države biti još bolje povezane u budućnosti”, kazali su iz Skupštine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Labud
18.11.2023-04:20 04:20

I vama trojici i svakom ko želi,poput vas,nestanak Crnogoraca i države Crne Gore ili da se Crnogorci pretope u otrcano srpstvo Srbije i njenih ‘Srba’-oca očinskog.Zapamtite u vakat porobljenog Balkana,na nekadašnjoj teritoriji Zete su opstali slobodari.Oni su odbranili svoju slobodu i svoje medene gore učinjeli da su crnje od svakog zla za svakog osvajača i tako opstali i bili prepoznati.Evropa ih i po tim gorama i ugradila u narodnost i državu Montenegrin/Montenegro-Crnogorac/Crna Gora. Od tada su Crnogorci i sebe i Majku Crnu Goru skovali u ovo današnje građanstvo.Ko je goć poželio da živi s Crnogorcima ili od nužde tražio zaklon… Pročitaj više »