Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Mandić: Cetinje je stajalo kao simbol i uzor slobode za sve na Balkanu

On je poručio da će sa pozicije predsjednika Skupštine Crne Gore dati maksimum kako bi ostvarili što bolju saradnju između parlamenta i svih lokalnih samouprava

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić uputio je čestitku povodom 4. januara – Dana osnivanja Prijestonice Cetinje.

“Dan osnivanja Prijestonice, 4. januar 1482. ima posebnu simboliku kada je u pitanju istorija Crne Gore i Cetinje je uz Lovćen pod kojim se nalazi, stajalo kao simbol i uzor slobode za sve narode Balkana koji su tada bili pod okupacijom dvije velike imperije”, istakao je Mandič.

On je poručio da će sa pozicije predsjednika Skupštine Crne Gore dati maksimum kako bi ostvarili što bolju saradnju između parlamenta i svih lokalnih samouprava.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinje!
03.01.2024-12:14 12:14

Takoje! Hvalati vojvodo crnogorski i brdski!

RIR
03.01.2024-12:24 12:24

…jeli to ono CT što rače četnicki vojvoda ; da je jedno selo , koje treba da napravi Aleksandru Karađordjevicu spomenik ,kako bi ga posjecivali turisti /vjerovatno oni njegovi iz drzave đe ima pasoš i kojoj je zaklet /…to je ta “iskrena” čestitka !

Tara
03.01.2024-12:56 12:56

Tvoja cestitka nam ne treba..Ti nijesi nas Crnogorac-no atidrzavnik-pucista i terorista..koji se kite tudjim perjem..G-din Veljovic je u zatvor..zato sto je branio CG od tebe..a vi se sad nalazite u fotelji crnogorske skupstine..kakote nije sramota!