Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Mandić čestitao Vučiću: “Srbija je pokazala da može”

Predsjednik Nove sprske Demokratije i član predsjedništva DF-a Andrija Mandić, čestitao je u svoje ime i u ime članstva pobjedu na jučerašnjim izborima Srpskoj naprednoj stranci i njenom predsjedniku Aleksandru Vučiću

Predsjednik Nove sprske Demokratije i član predsjedništva DF-a Andrija Mandić, čestitao je u svoje ime i u ime članstva pobjedu na jučerašnjim izborima Srpskoj naprednoj stranci i njenom predsjedniku Aleksandru Vučiću.

foto Arhiva

“Gledajući iz Crne Gore kako svako malo otvarate puteve, nove fabrike sa velikim brojem radnih mjesta a istovremeno razgovarate i sarađujete sa predstavnicima najvećih i najmoćnijih zemalja svijeta, postajemo još nezadovoljniji odnosom vlasti u Crnoj Gori prema svojoj zemlji, u kojoj u 14 godina od odvajanja od Srbije nisu uspjeli da dovrše niti jedan auto put ni da otvore bilo koje postrojenje koje zapošljava veći broj radnika”, poručio je Mandić u čestitci.

Kako je rekao, Vučićev predani rad i konkretni rezultati na popravljanju kvaliteta života građana Srbije stvaraju zavist kod režima u Podgorici koji neprestano pokušava da opanjka vlast u Srbiji.

“Činjenice govore da je više urađeno u Srbiji za ovih osam godina nego što su ovdašnji vlastodršci uradili u Crnoj Gori za trideset godina upravljanja. Zato i odbijaju svaku mogućnost ekonomske saradnje sa nama najbližom zemljom koja bi bila na korist svih građana Crne Gore”, smatra Mandić.

Građani Crne Gore, dodaje, žele nove puteve i fabrike, žive normalno, rade i putuju, da se zajednički interesi Crne Gore i Srbije valorizuju na korist svih nezavisno od nacionalne, vjerske i političke pripadnosti.

“Srbija je pokazala da može. Vjerujem da će uskoro i Crna Gora da uradi nešto slično. Moramo da počnemo da radimo, naporno i predano kao što to vi radite. I rezultat neće izostati. Naše zemlje mogu da postanu ekonomska i putna kičma Balkana a Srbija već punom parom radi na tome u onome dijelu koji zavisi od nje”, naveo je član predsjedništva DF-a.

On smatra da će buđenje i pokret naroda koji se desio u Crnoj Gori, dovesti do dugo čekanih promjena koje su neophodne u moralnoj i ekonomskoj obnovi zemlje.

“Od jeseni krećemo istim putem progresa i napretka, koji podrazumjeva i najveću moguću saradnju sa Srbijom koja se polako ali sigurno učvršćuje kao lider regiona i poželjan partner. Dragi prijatelju, još jednom čestitam na odličnom rezultatu i želim da nastavite sa vođenjem uspješne politike koja čini Srbiju jačom a čitav srpski narod ponosnim”, dodao je Mandić u česititci srpskom predsjedniku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve