Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Mandić: Belivuk u Crnoj Gori tretiran kao diplomatska osoba visokog ranga

Čuvan od strane policije i agenata Agencije za nacionalnu bezbjednost, obavljao je svoje radnje, išao na slave, družio se, rekao je Mandić

Veljko Belivuk je u Crnoj Gori tretiran kao diplomatska osoba visokog ranga, tvrdi Andrija Mandić lider Demokratskog fronta.

“Taj Belivuk kada je došao u Crnu Goru bio je tretiran kao diplomatska osoba visokog ranga. Čuvan od strane policije i agenata Agencije za nacionalnu bezbjednost, obavljao je svoje radnje, išao na slave, družio se. Prema informacijama koje sam ja dobio na tim slavama su prisustvovali i visoki funkcioneri Agencije za nacionalnu bezbjednost, odnosno Uprave policije“, kazao je Mandić za TV Prva.

Dodaje da se „danas zna da je taj Belivuk došao ovdje da pomaže na izborima u Nikšiću, o tome je pisala i štampa u Beogradu, zna se da sarađuje sa kriminalnim klanovima iz Crne Gore, zna se da je snažno spregnut sa ljudima iz policije koji su povezani sa kriminalom“.

Ranije je Mandić naveo da je Belivuka štitio režim Mila Đukanovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
13.02.2021-19:07 19:07

A ti se Mandicu tretiras kao Vuciceva podrepna musica koja mu se sve diblje uvlaci u g**icu. Postao si kao papagaj i ponavljas za Vicicem sve sta on kaze i misli kada je u pitanju sirenje bilo kakvih lazi o Crnoj Gori..

Ha20
14.02.2021-11:00 11:00
Reply to  Ha20

Ja se izvinjavam korisnicima ovoga sajta na pismenim greskama jer su mi slova na tastaturi skoro izbrisana tako da ponekad kada brzo pisem grijesim. Hvala na paznji.