Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Luković: Tivćanke znaju da Tivat mora bolje

Ona je istakla da su Socijaldemokrate kao dio lokalne vlasti za ove četiri godine radile sve što je bilo u njihovoj moći da Tivćankama i Tivćanima bude bolje, te da su bili smo korektivni faktor vlasti

U susret Međunarodnom danu žena 8. martu, predsjednica Foruma žena Socijaldemokrata Tivta i kandidatkinja na listi “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Tivat mora bolje”, Rada Luković, saopštila je da je taj dan podsjetnik na borbu koju su naše pretkinje vodile za pravo glasa, pravo na obrazovanje i rad, koja, kako je istakla, nekad uzimamo zdravo za gotovo.

foto SD

“Socijaldemokrate svoj odnos prema žena pokazaju na djelu. Za nas rodna ravnopravnost nije mrtvo slovo na papiru. Zato sam ponosna što na listi za predstojeće lokalne izbore imamo 50 odsto žena koje će zajedno, partnerski sa muškarcima u narednom mandatu preuzeti odgovornost za dalji razvoj Tivta. Zato pozivam sve Tivćane i posebno Tivćanke da nam daju podršku, jer Tivat mora bolje, a oni znaju da to bolje dolazi sa Socijaldemokratama”, kazala je Luković.

Ona je istakla da su Socijaldemokrate kao dio lokalne vlasti za ove četiri godine radile sve što je bilo u njihovoj moći da Tivćankama i Tivćanima bude bolje, te da su bili smo korektivni faktor vlasti.

“Socijaldemokrate su jasno pokazale stav o svim važnim pitanjima koja su bila aktuelna u Tivtu, radeći uvijek u interesu Tivćanki i Tivćana”, naglasila je Luković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve