Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

LP: Spajić da se uozbilji i počne da se bavi svojim poslom

Podsjećamo, Spajić je juče, odgovarajući na pitanja novinara nakon otvaranja puta Kolašin - Mataševo, između ostalog, rekao da ''nema vremena da se bavi identitetskim stvarima, zastavama i fakultetima za jezike''

Predsjednik Vlade Spajić morao bi konačno da se uozbilji, počne da se bavi svojim poslom i uhvati se u koštac sa ozbiljnim problemima u kojima se Crna Gora nalazi a koje dodatno produbljuju upravo njegovi partneri iz vlasti, poručili su iz Liberalne partije (LP).

”Dakle, država Crna Gora nije svadbeno veselje niti su najviši državni funkcioneri barjaktari i građani ih nijesu birali da vijore zastave po kancelarijama već da se uhvate u koštac sa teškom socijalnom i ekonomskom situacijom u državi”, navodi se u saopštenju.

Dodaju da je nedopustivo da sa mjesta predsjednika Vlade Spajić relativizuje ustavne i zakonske propise te da ignoriše, kako su kazali, stalne pokušaje ekstremnih nacionalista u svojoj većini da nametnu Crnoj Gori svoju suludu nacionalističku politiku i simuliraju paradržavno djelovanje sa vodećih državnih funkcija.

”Ukoliko je politički mudar i sposoban da razumije dugoročnu viziju razvoja crnogorskog društva i države, Spajić će razumjeti “u kojem grmu leži zec” te da takve teme ne nameće opozicija niti Liberalna partija već upravo oni sa kojima dijeli vlast. Takođe, Spajić i partneri moraju da znaju da Liberali na takva podmetanja neće ćutati, ali ih molimo da nam dopuste da se bavimo životnim standardnom građana, pa umjesto jeftinih šala, preporučujemo Spajiću da pogleda set ekonomskih, razvojnih i antiinfatornih mjera koje je njegovoj Vladi LP uputila prijethodne sedmice”, zaključuju iz Liberalne partije.

Podsjećamo, Spajić je juče, odgovarajući na pitanja novinara nakon otvaranja puta Kolašin – Mataševo, između ostalog, rekao da “nema vremena da se bavi identitetskim stvarima, zastavama i fakultetima za jezike”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve