Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

LP: Cetinjani da izađu na izbore bez straha i mudro i spriječe pokušaje prekrajanja volje građana i sudbine Crne Gore

Jasno je i sasvim sigurno, smatraju u LP, da Cetinje neće podržati bilo koji pokušaj izbornog inženjeringa i mijenjanja volje građana, koja je, kako ističu, slobodno i dostojanstveno iskazana na nedavnim izborima u Crnoj Gori a kamo li dati šansu poraznim i promašenim politikama da i dalje zavode Crnu Goru i njene građane ka sopstvenoj propasti

Uvaženi Cetinjanke i Cetinjani, važno je da, kao slobodni građani, uprkos ogromnim izazovima i pritiscima u vremenima velikih previranja, u subotu 08. jula, hrabro izađete na izbore i mudro iskoristite svoje biračko pravo na ponovljenom glasanju na biračkom mjestu ,,LPO” II, poručili su iz Liberalne partije.

LP je pozvao da, kao neko ko je, kazali su, uvijek bio odgovoran prema Crnoj Gori i najbolje razumio potrebe naše države, u subotu pružite punu podršku koaliciji “Zajedno” kao što ste to uradili i 11. juna.

“Vi Cetinjani ponovo imate u rukama priliku da sudbinski opredijelite budućnost Crne Gore, a mi liberali duboko vjerujemo da to niko ne zna bolje nego vi. Vama na Cetinju najbolje su poznati stalni pokušaji djelovanja aktuelne vlasti suprotno Ustavu, volji građana i interesima Crne Gore, često i nasilno, kako je to više puta bio slučaj u Prijestonici posljednjih godina”, ističu iz LP.

Jasno je i sasvim sigurno, smatraju u LP, da Cetinje neće podržati bilo koji pokušaj izbornog inženjeringa i mijenjanja volje građana, koja je, kako ističu, slobodno i dostojanstveno iskazana na nedavnim izborima u Crnoj Gori a kamo li dati šansu poraznim i promašenim politikama da i dalje zavode Crnu Goru i njene građane ka sopstvenoj propasti.

“Crna Gora je od avgusta 2020. godine u mraku, i jedino luča koja gori za pravo, čast i slobodu, sa Cetinja može biti putokaz da se vratimo na evropski put, što je cilj koalicije “Zajedno”. Da bismo ispunili obećanje koje smo i dali tokom predizborne kampanje, a to je evropska, moderna i građanska Crna Gora, potrebna nam je vaša podrška, zato u subotu moramo zajedno, ponosno i dostojanstveno, dati svoj nemjerljiv doprinos takvoj budućnosti Crne Gore. Sve drugo je nastavak tumaranja i izgubljeno vrijeme za sve nas i za generacije koje dolaze”, zaključili su iz LP.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve