Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

LP: Budva se vraća svom evropskom i mediteranskom duhu

''Dužnost odgovornih političkih partija kao što je LP i njeni koalicioni partneri, jeste da ponudi najbolja rješenja i politike koje će Budvi vratiti evropski i mediteranski duh kako bi ona bila ono što joj i pripada, metropola i simbol crnogorskog turizma i razvoja''

Liberalna partija u Budvi na predstojećim lokalnim izborima nastupaće u velikoj građanskoj koaliciji zajedno sa DPS, SDP, SD i GI 21. maj. Opštinski odbor donio je ovakvu odluku razumijevajući značaj okupljanja svih građanskih, procnogorskih i progresivnih snaga u ovom kompleksnom trenutku kako za Crnu Goru tako i za Budvu.

“Protekle dvije godine pokazale su pogubnost politike određenih političkih subjekata koji su i gradu i državi donijeli samo haos, nazadovanje i potpunu zastoj u svakom razvoju. Dužnost odgovornih političkih partija kao što je LP i njeni koalicioni partneri, jeste da ponudi najbolja rješenja i politike koje će Budvi vratiti evropski i mediteranski duh kako bi ona bila ono što joj i pripada, metropola i simbol crnogorskog turizma i razvoja”, saopšteno je iz Opštinskog odbora LP Budva.

Iz te partije poručuju kako su uvjereni da će, nakon svega građani i građanke Budve prepoznati ono što je najbolji interes svih u gradu, te da će na predstojećim lokalnim izborima velika građanska koalicija zabilježiti ozbiljan rast podrške i biti stožer buduće lokalne vlasti u Budvi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve