Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Leković SNP-u: Nije lako biti iznajmljen, potrošili su vas brže nego što ste mislili

On je reagovao na saopštenje SNP-a u kojem navode da je ''pogažena izjava časti Alekse Bečića i njegovih poslanika svjedočanstvo njihovog ljudskog i političkog pada''

Javio se časni SNP. Saopštenje im je toliko iskreno i nadahnuto kao da ga je pisao časni Vladimir Joković i kao da je nastalo u momentima dok je časni Joković jecao za svojom foteljo, kazao je direktor Demokratske Crne Gore Momčilo Leković.

On je reagovao na saopštenje SNP-a u kojem navode da je “pogažena izjava časti Alekse Bečića i njegovih poslanika svjedočanstvo njihovog ljudskog i političkog pada”.

“Sažalite se ljudi, dajte ovim malim DPS-ovcima službena kola i po neku fotelju, možda, makar na kratko, prestanu cviliti i moliti da ih ne smijenimo”, kaže Leković.
Dodaje da Demokrate nikada nisu bile kočnica demokratskih promjena.

“Demokrate nikad nijesu bile kočnica smjene DPS-a. Naprotiv, mi smo uvijek bili točak. Motor. Oslonac. Zamajac te smjene. Sve dok se nijesu pojavili ljubitelji 21 miliona i kriptovanih telefona. I uzalud smo upozoravali SNP da se ne vode milionima, nego narodom i narodnim odlukama. Milioni, dođu i prođu. Potrošili ste ih brže nego što ste očekivali. Potrošili su vas brže nego što ste se nadali. Razumijemo vas. Nije bilo lako biti iznajmljen na 100 dana. Nije lako osjećati se od DPS-a iskorišćenim, od Bemaxa sažvakanim i od Lazovića odbačenim”, ističe Leković.

Sve smjene su se, dodaje, vratile kao bumerang.

“Mislili ste da ćemo vam lako zaboraviti vaše sastanke sa Milom Đukanovićem, vaše Sporazume sa DPS-om, vaše glasanje za smjenu generala Đurovića, vaše glasanje za izbor Suzane Pribilović, vaše glasanje za izbor bliskog saradnika Veselina Veljovića za pomoćnika direktora ANB, vaše glasanje za izbor izvršioca teških krivičnih djela za generalnog inspektora ANB, vaše glasanje za izbor načelnika Generalštaba na predlog DPS-a, vaše glasanje za izbor bivšeg direktor ANB (kadar DPS) za člana Borda direktora EPCG, vaše glasanje za Bogdana Fatića za direktora Uprave za ugljovodonike, vašu predaju Barske plovidbe i Fonda PIO DPS-u i mnogo čega drugog. Vi mislite da ćemo vam oprostiti vaše šurovanje sa Bemax-om gdje nijeste smjeli poslanti ni službenika Uprave za inspekcijske poslove na čijem je čelu visoki funkcioner URA-e. Vaše prekrajanje Podgorice i Zete sa namjerom da prekroijite izbornu volju građana Zete i Podgorice. Vaše postupanje sa ciljem da ponizite Zećane.

E, pa nećemo gospodo, makar ovih dana svi vrisnuli u plač za foteljama. Jedino vas mogu spasiti oni koji su vas i birali: DPS i njihovi tajni pomagači i kumovi 43. Vlade, koji su na posljednjoj sjednici Skupštine kukali za Dritanom, kao Svetozar Marović za Zavalom”,zaključuje Leković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve