Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Leković: Možda i narod dobije priliku da iznajmi SNP na sto dana

''Nakon ronjenja krokodilskih suza za foteljama i Sporazumom koji potpisa sa Milom Đukanovićem, nakon stupidnih i bizarnih izjava koje je davao posljednjih deset dana od kojih se pola naroda zgražavalo, a pola smijalo, dođosmo do toga da puzeći prisustvuje razgovoru'', poručio je Leković

Očigledno da će i narod imati priliku da iznajmi SNP na 100 dana, kao što su ga Milo i Raško iznajmili na taj isti period, poručio je direktor Demokratske Crne Gore Momčilo Leković u reagovanju na izjavu predsjednika SNP Vladimira Jokovića koji je saopštio da ta partija “neće izbjegavati razgovore koji mogu donijeti rješenje”.

“Dobro je što je Joković promijenio stav, pa od toga da više nema razgovora nakon rušenja DPS Vlade, nakon ronjenja krokodilskih suza za foteljama i Sporazumom koji potpisa sa Milom Đukanovićem, nakon stupidnih i bizarnih izjava koje je davao posljednjih deset dana od kojih se pola naroda zgražavalo, a pola smijalo, dođosmo do toga da puzeći prisustvuje razgovoru”, poručio je Leković.

Očigledno se, kaže on, “i narodu posrećilo”.

“Očigledno da će i narod imati priliku da iznajmi SNP na 100 dana, kao što su ga Milo i Raško iznajmili na taj isti period”, poručuje on.

Vlasnicima SNP-a i Jokovićevim gazdama, kaže Leković, “preporučujemo da mu otmu mikrofon”.

“Jer im je svaku ideju o otimanju vlasti i izletu na 100 dana srušio kao kulu od karata. Nema on kondicije, osim da se kratko prošeta političkom scenom Crne Gore. I dok se šetao, lijeva noga mu je išla desno, a desna lijevo. I evo se danima ne može načuditi zašto je pao”, zaključio je Leković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve