Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Lekić: SD skupio potpise za samostalan nastup, neka preslaganja nužna

''SD kao i ostatak opozicije ima snažne temelje, ali su očigledno neka preslaganja nužna kako bi se izborili sa narastajućim populizmom''

Socijaldemokrate (SD) su uveliko sakupile potpise potrebne za samostalan nastup, ali kako će se na kraju nastupiti zavisiće naravno od naših stranačkih organa, kazala je potpredsjednica ove partije Milica Lekić.

Ona je podsjetila da je SD na svake parlamentarne izbore od osnivanja do danas izašao samostalno i da je, prema njenim riječima, jedina partija koja je od promjene vlasti samovoljno bila opozicija sve vrijeme,

„Naša politika nije ni milimetar odstupila od onih temeljnih vrijednosti nezavisne, građanske i evropske Crne Gore“, podvukla je Lekić.

Ona je naglasila da opozicija ima dokazano građanski karakter i da je , kako je kazala, tokom svog vršenja vlasti postavila državu na one prioritete od kojih ne odstupa ni sadašnja vlast.

„Dakle, SD kao i ostatak opozicije ima snažne temelje, ali su očigledno neka preslaganja nužna kako bi se izborili sa narastajućim populizmom“, poručila je Lekić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
treba
01.05.2023-19:16 19:16

se ici u tre kolone, zato predlažem da SD, LP i 21 maj pravite jednu koaliciju..mislim da bivto za vas bio mudar potez, Šehovic je to trebao da uradi na izborima u H. gradu, jer mu je bilo rečeno da treba ici u dvije kolone, nije poslušao, sad ne pravote istu grešku.