Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Krstović: URA je trenutno ispod cenzusa, Abazovićevu traljavo osmišljenu i još gore sprovedenu prevaru građani neće zaboraviti

Kako je dodao, najprimitivnija saopštenja i najbestidnije laži dolaze iz ovog navodnog građanskog, a u stvari apsolutno retrogradnog i po mnogo čemu nacionalističkog pokreta

Ništa nije teže ni strašnije nego biti u ulozi onih koji su prevarili svoje birače. U stalnoj su potrebi da unize i prozovu drugoga zbog onoga što oni čine i što oni jesu, kako bi opravdali sebe. To URA već mjesecima radi i njeni ambiciozni funkcioneri – napadaju druge zbog onoga što oni čine, a čine sve kako bi silom napravili opravdanje pred javnošću da na vlast vrate trodecenijski kriminogeni režim, kako bi sačuvali svoje fotelje u Vladi. Odveć providno, kazao je Janko Krstović, predsjednik Kulba odbornika Demokrata u SO Glavnog grada.

“S obzirom na to da im Demokrate ne dozvoljavaju da izdaju građane, prekroje volju, preuzmu monopol sa četiri poslanika, da stvore novu grupu privilegovanih pojedinaca koji će uzeti cijelu vlast u svoje ruke, ne biraju način za napade na nas”, kazao je Krstović.

Kako je dodao, najprimitivnija saopštenja i najbestidnije laži dolaze iz ovog navodnog građanskog, a u stvari apsolutno retrogradnog i po mnogo čemu nacionalističkog pokreta.

“Sve retrogradno što se čuje sa skupova, svaka provokacija dolazi od URE, DPS- a i njihovih kriminalnih struktura. URA sve čini da ubacivanjem onih sa zadatkom u mase razbije mirne i dostojanstvene proteste. To je, uostalom, bio cilj i Dritana Abazovića kada je ušetao u masu ispred RTCG-a”, navodi Krstović.

“Cilj svih njihovih napada, svake njihove javne akcije jeste dizanje buke kako bi prikrili izdaju i kako bi lakše otišli sa DPS-om. Međutim, na sve to odgovaraju građani: 2,5 odsto, ispod cenzusa u ovom trenutku, a sve su prilike i zauvijek. Jer prevarantsku odluku Abazovića i Konatara neće zaboraviti građani, ovu traljavo osmišljenu i još gore sprovedenu prevaru za IQ 86”, ističe Krstović.

Kako je dodao, možda DPS i vlasti u Beogradu sa vama mogu razgovarati ultimatumima, ucjenama, prinudom.

“Možda oni vas mogu kupiti. Sa Demokratama nema takvih razgovora, a bez Demokrata nema reformske, proevropske, demokratske i vlasti utemeljene u volji građana Crne Gore”, zaključuje Krstović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUSTAFA
28.01.2022-14:47 14:47

Seselevski Cetnicki DEMOKRATE na celu sa Becicem ponovo veceras sakica jada CETNICKIH da vrijedjaju i prijete ABAZOVICU I SVIM ALBANCIMA -UBIJ-UBIJ -SIPTARE !!Uzasni primitivni cetnicki nacisti..Martinovic-Momo Koprivica i Becic..Albin Ceman -Kolic Dzenan Oni su pokazali koliko narod voli CETNISTVO ni 40 ljudi na protest CETNICKIH DEMOKTATA!! URA u Boga se nadamo da cemo spasit CG od Cetnickih zlikovaca na celo sa vojvodom BECICA SESELJEVSKIH CETNICKIH DEMOKRATA koji su navalili na CG da je ocerupaju ka hijene na zvjer !!

blam živi
29.01.2022-19:03 19:03

Jao, viđi ovome facu…što je ovo, okle je ovo došlo?