Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Krivokapiću, Konjeviću i Kenteri zabranjen ulazak u Rusiju

U saopštenju se navodi da je ovo odgovor na neprijateljski potez Podgorice koja je nedavno protjerala više ruskih diplomata

Rusko Ministarstvo vanjskih poslova je saopštilo da je crnogorskim ministrima vanjskih poslova i odbrane Ranku Krivokapiću i Rašku Konjeviću, kao i doskorašnjem šefu ANB-a Savu Kenteri zabranjen ulazak u Rusiju.

U saopštenju se naviodi da je ovo odgovor na nerpijateljski potez Podgorice koja je nedavno protjerala više ruskih diplomata.

Foto: Print screen
Foto: Print screen

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Spasibo
14.10.2022-13:37 13:37

Treba cast da vam je sto ste na toj listi.Dokazani patriote.Imsju na desetine ovih koji tade za njih visokih funcionera i drugih,to su drzavni izdajnici i neprijatelji.Njih yreba da je stid i sram do su neprijayelji svoje drzave asrpskininruski najamnici i agenti.Nadsm se da ce foci vrijeme kada cemo se sa tom bagrom razracunati,jer fadisticka rusija nikada ne moze zapad pobijediti.

džudović
14.10.2022-16:24 16:24

Koliko je poznato, ovi likovi nijesu ni htjeli da putuju u Rusiju. Ko, uostalom, želi da sada putuje tamo? Dočekaće Rusija normalnog lidera, kako zaslužuje, pa će se opet tamo putovati.