Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Krivokapićeve ćerke: Vraćamo se kući, u Beograd

''Lijepo je opet biti kod kuće. Nakon sto nam je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić garantovao bezbjednost, olučili smo da naša djeca nastave školovanje u Beogradu gdje su i započeli'', rekle su Jelena i Milena Krivokapić Tanjugu

Ćerke premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića odlučile su da se vrate u Beograd, nakon, što im je, kažu, bezbjednost garantovao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Lijepo je opet biti kod kuće. Nakon sto nam je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić garantovao bezbjednost, olučili smo da naša djeca nastave školovanje u Beogradu gdje su i započeli“, rekle su Jelena i Milena Krivokapić Tanjugu.

Inače, nakon što je skupština u Podgorici usvojila Rezoluciju o Srebrenici, ćerke crnogorskog premijera našle su se na naslovnim stranama pojedinih dnevnih novina u Srbiji, a njihov život u Beogradu stavljen je u negativan kontekst, dok je njihov otac označen kao „izdajnik“.

Tada su rekle da su veoma razočarane što ih neko protjeruje iz države i grada koji doživljavaju kao svoj i da će u konsultaciji sa porodicom i bezbjedonosnim službama Crne Gore, procijeniti koliko je njihov dalji boravak u Beogradu siguran.

IzvorTanjug

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Krivokapićeve ćerke: Vraćamo se kući, u Beograd – CG Vijesti
30.08.2021-20:06 20:06

[…] Aktuelno […]

Anonimous
30.08.2021-20:15 20:15

Nijesu se mogle dugo folirati. Falio im je Đogani, srpska majka, Leskovačka mućkalica, splavovi i skakanje po stolovima. Civilizacija po srpski, more bre.

džudović
31.08.2021-07:46 07:46

Ko će ih štititi u BG? ANB ili BIA?