Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Ukoliko do incidenata dođe Vlada neće biti odgovorna

Vlada Crne Gore će učiniti i čini sve, u skladu sa svojim nadležnostima, da do incidenata povodom ustoličenja mitropolita Joanikija ne dođe i da sve protekne u miru, poručio je premijer Zdravko Krivokapić

Vlada Crne Gore će učiniti i čini sve, u skladu sa svojim nadležnostima, da do incidenata povodom ustoličenja mitropolita Joanikija ne dođe i da sve protekne u miru, poručio je premijer Zdravko Krivokapić.

“Ukoliko do incidenata ipak dođe, Vlada neće biti odgovorna, nego će biti odgovorni oni čija je odgovornost jasno propisana Krivičnim zakonikom Crne Gore, a to su organizatori, odnosno izazivači protesta. Predsjedništvu DPS-a i lideru te partije poručujem da se uzdrže od demagoških saopštenja kojima s jedne strane stvaraju tenzije, a s druge strane odgovornost za eventualne incidente pokušavaju prebaciti na Vladu budući da se odgovornost ne utvrđuje na osnovu javnih saopštenja, već striktnom i principijelnom primjenom Krivičnog zakonika”, naveo je Krivokapić na Tviteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Smece
03.09.2021-04:10 04:10

Cus izjave nece biti kriva vlada oce silu Cetnici na Crnogoraca Djedovinu ustolicite ga u LESKOVAC SRPSKI Cetnici ka vazda prvo pocnu sa POPOVIMA-PA TOPOVIMA -PA LOPOVIMA !

Ha20
03.09.2021-09:12 09:12

Do incidenata ce sigurno doci ofucana pijanduro samo ako nastavite sa vasom tvrdoglavim inatom da ponizite casne i ponosne Cetinjane. A poslije toga cemo pijanduro vidjeti u koju ces se ti misju rupu sakriti.