Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Krivokapić osudio postupak navijača prema Raoniću

Ujedno čestitao reprezentaciji

Povodom verbalnog napada na Borisa Raonića, generalnog direktora RTCG uoči sinoćnje fudbalske utakmice Crna Gora – Holandija, putem Twittera oglasio se i premijer Zdravko Krivokapić koji je osudio ponašanje grupe navijača i ujedno četitao reprezantaciji na “iskazanoj brobenosti”.

“Osuđujem neprimjereno ponašanje grupe navijača naše reprezentacije prema gospodinu Borisu Raoniću na sinoćnjoj utakmici protiv Holandije. Bilo kakav oblik nasilničkog ponašanja i diskriminacije je nedopustiv. Stadion pod Goricom, kao i cijela Crna Gora, dom je svih građana Crne Gore, bez obzira na sve naše sličnosti i razlike. Istovremeno, čestitam našoj reprezentaciji na odličnoj i fer igri, te iskazanoj borbenosti protiv snažnog suparnika. Sinoćnji nastup predstavlja najbolji primjer kako se iskazuje ljubav prema Crnoj Gori”, napisao je premijer.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
14.11.2021-13:54 13:54

Kako goj, ovaj mololo Borat premijer koji pod konstantnim uticajem alkoholnih gasova pomjera planine, i dobija bezazlenu podrsku Zapada, ne bi trebalo da podrzava bas nikoga jer mu samo nanosi vecu stetu i sramotu

borko
14.11.2021-14:51 14:51

Aj dođi i ti po jednu poruku…

džudović
14.11.2021-14:58 14:58

Kleko, kad tvoji popovi nasrću na novinarku, onda je to u redu, kad se Ovoj mrcini kaže da ne može sa njima da sjedi ti se oglašavaš. Jesi li zaboravio suze tvoje ćerke koja je bila u zaustavljenom mercedesu? Kleko, mrcina si tačno kao mrcina Raonić.

Konopac
14.11.2021-18:04 18:04

Sto i ti nijesi posao sa njim da navijate zajedno za HOLANDIJU normalno da Navijaci nedaju gostima na istoj trebini da sjede- gosti imaju vazda sjever zaboravili ste utakmicu SRBIJA -CRNA GORA  ko je za koga navijao  i kakva tuca je biola ?