Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Kriza u Crnoj Gori posljedica je izglasavanja nepovjerenja postojećoj Vladi

Izrazio sam jasan stav da Crna Gora želi da bude prva naredna članica Evropske unije, i da ova Vlada intenzivno radi na ostvarenju tog cilja

Politička kriza u Crnoj Gori posljedica je izglasavanja nepovjerenja postojećoj ekspertskoj Vladi, kazao je premijer u Vlade tehničkom mandatu Zdravko Krivokapić na Delphi Economic Forumu.

“Izrazio sam jasan stav da Crna Gora želi da bude prva naredna članica Evropske unije, i da ova Vlada intenzivno radi na ostvarenju tog cilja”, napisao je Krivokapić.

Političku krizu pripisuje izglasavanju nepovjerenja ekspertskoj Vladi”.

“Sa druge strane, naglasio sam da je politička kriza u Crnoj Gori posljedica izglasavanja nepovjerenja postojećoj ekspertskoj Vladi, koja je svojim uspjesima srušila dosadašnje pogrešne modele ponašanja u izvršnoj vlasti”, objavio je Krivokapić na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
09.04.2022-16:54 16:54

…koji je ovo i Prevrtljivac , nepovjerenje Vladi je zbog NESPOSOBNOSTI i zasigurno je najnesposobnija Vlada u istoriji Crne Gore – i on je u politici došao NIOTKUD kao i lažni Car ŠCEPAN Mali ,samo što je Rukoljub za razliku od njega sve radio protiv Crne Gore…
Vjernik je SS SPC okupatorske crkve u CG i navodno ušao u politiku da pomogne Srpskoj crkvi a
ne građanima CG…

KLEMENTINA
09.04.2022-21:42 21:42

Ko ovoj tranji dozvoljava iđe da ide, i još da ćevče.