Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Finansijska nagrada za policajce za uspješno obavljanje zadataka tokom dešavanja na Cetinju

Krivokapić je saopštio da će policijski službenici biti finansijski nagrađeni zbog uspješno obavljenih radnih zadataka tokom nedavnih dešavanja na Cetinju

Premijer Zdravko Krivokapić saopštio je da će policijski službenici biti finansijski nagrađeni zbog uspješno obavljenih radnih zadataka tokom nedavnih dešavanja na Cetinju.

“Finansijska nagrada za uspješno obavljanje radnih zadataka policijskih službenika koji su bili operativno i radno angažovani da čuvaju bezbjednost, javni red i mir i očuvanje državnog poretka tokom nedavnih dešavanja na Cetinju”, naveo je Krivokapić na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
p 3,14
30.09.2021-15:09 15:09

Vucic Potplatio Ti Nagradio za uspjesno trovanje I RANJAVANJE Cetinjana i Crne Gore doci ce dan kad cete odgovarat i za sva zla sto ste ucinjeli Crnoj Gori a ne nagrade koja vi dijelite za uspjesno trovanje CG!

Saša
30.09.2021-15:54 15:54

Kako si providan i drzak.Kukavica si sinja i sa ovim šalješ poruku da i ubuduće sipaju nemilice bojne otrove i što žešće biju narod a da će uvijek za to biti nagradjeni novčano.To rade prepanuti diktatori.Znači ja plaćam porez i pdv drzavi a drzava od toga moga novca nagradjuje policiju da me bije.Odhovarat ces Krivokapicu jednog dana zbog svega.Ali ovozemaljskom sudu.