Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

KRENULA PREDIZBORNA KAMPANJA: Vlada postala mini Skupština

Umjesto da donosi odluke i vodi kadrovsku politiku u cilju ublažavanja krize, posebno one koja dolazi, egomanijakalna Vlada na čelu sa najvećim ego-manijakom kotroverznim premijerom u tehničkom mandatu Abazovićem troši dragocjeno vrijeme na predizbornu kampanju! Najbolja odluka koju ovakva Vlada može da donese je da se hitno ''samoraspusti'', a druga najbolja je da već sjutra ukinu direktne prenose na Youtube kanalu. Da se ne brukaju

Ako se građani Crne Gore više uopšte i čude zašto se država nalazi pred zdravstvenim i ekonomskim kolapsom dovoljno je pogledati jednu sjednicu “Vlade” Crne Gore u tehničkom mandatu i sve će im biti jasno.

To je najočiglednije bilo na današnjem zasjedanju Vlade, o kojem opširnije možete čitati na OVOM LINKU.

Građani su u direktnom prenosu mogli da svjedoče satima besprizorne demagoške tirade u kojoj su učestvovali ministri, po svemu sudeći pripremajući se već za predizbornu kampanju.

Nekompetentna, šarenolika družina željna političkih poena vodi finansije i državu direktno u bankrot. Umjesto da donosi odluke i vodi kadrovsku politiku u cilju ublažavanja krize, posebno one koja dolazi, egomanijakalna Vlada na čelu sa najvećim ego-manijakom kontroverznim premijerom u tehničkom mandatu Abazovićem troši dragocjeno vrijeme na predizbornu kampanju!

Očigledno mnogi od njih, vječni poslanici, su se uželjeli bivšeg posla, pa su sjednice Vlade pretvorili u mini-skupštinu, samo što umjesto Ranka Krivokapića predsjedava Dritan Abazović.

Krivokapić, Abazović i ministar Raško Konjević dominiraju u demagoškom nadgornjavanju što je i danas bilo očigledno.

Najbolja odluka koju ovakva “raspašoj” Vlada može da donese je da se hitno ”samoraspusti”, a druga najbolja, koju mogu da donesu već sjutra je da ukinu direktne prenose na Youtube kanalu, kako bi se vratili obavezama i svom poslu, a povećali gledanost Parlamentarnom kanalu.

D.B.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve