Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Krapović: Politički debakl opozicije na čelu sa DPS-om

''Inicijativa je doživjela krah. Rekli smo da danas Vlada neće pasti. Poslanici opozicije povukli su inicijativu u pet do dvanaest'', rekao je Krapović novinarima u Skupštini

Povlačenjem Inicijative o nepovjerenju Vladi opozicija na čelu sa DPS-om je doživjela politički debakl, ocijenio je danas poslanik Demokrata Dragan Krapović.

“Inicijativa je doživjela krah. Rekli smo da danas Vlada neće pasti. Poslanici opozicije povukli su inicijativu u pet do dvanaest”, rekao je Krapović novinarima u Skupštini.

Prema njegovim riječima, da nije smiješno bilo bi tužno.

“Oni su imali neke razloge i dogovore i bili su sigurni da će to biti uspješno. Danas je krahiralo. Pokazuje se politička jalovost opozicije. Bolje im je da se okrenu ozbiljnom pristupu da spuštaju političke tenzije da probamo da zajedno nešto uradimo za ovo društvo. Ništa ozbiljno ne bih uzimao što dolazi iz opozicije pa zato ne mogu odgovorati na pitanja i njihovu najavu da će se doći do nove parlamentarne većine”, zaključio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Oscar
13.12.2021-14:24 14:24

Krapo koliko si para uzeo Naseru Ramaju za Porto Budva ………koliko si zaradio na placu što ti je dos poklonio tati, koliko si oštetio Opštinu sa zgradom tvoga kuma…..