Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Kovačević: Pregovori o vladi agresivni i bespoštedni u borbi za funkcijama i foteljama

On navodi da je posrijedi politički cirkus te da će građani će to i dalje plaćati

Trenutni pregovori o vladi koju vode stranke nijesu nikakvo iznenađenje. osim što su specifični po nezaježljivosti i agresivnosti učesnika koja nije viđena do sad, poručio je član Koordinacionog odbora Građanske inicijative (GI) “21.maj” Malik Kovačević.

”Naravno nijesu agresivni i posvećeni u zastupanju svojih stavova i principa, boljeg života građanki i građana, brzom učlanjenju u EU i slično, ne. Agresivni su i bespoštedni u borbi za pozicijama, funkcijama, foteljama, nazovite to kako hoćete, suština je jedna – da njihovim pozadinama bude udobno”, smatra Kovačević.

On navodi da je posrijedi politički cirkus te da će građani će to i dalje plaćati.

”Najveća odgovornost za takvu situaciju je na Spajiću koji pretenduje da vodi buduću vladu. Iako je mogao da napravi stabilnu većinu i uradi mnogo toga, on nema ni lične ni političke kuraži pa zato i ne može da se odupre pritiscima koji prvenstveno dolaze iz njegove kvazi-stranke, a onda ni pritiscima iz Beograda. Zato se ne treba čuditi ako koalicija počivšeg DF-a (to su vam ovi što vole Putina ) bude u vladi. Ovako, gledaćemo i dalje političku šaradu, a građani ponovo neka potrče na izbore i podrže gladnu partitokratiju”, poručio je Kovačević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve