Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Kovačević: Ne predlažemo Jovićevića za prvog na listi, zalažemo se za zajednički nastup

“Jutros imamo sinhronizovano djelovanje režimskih i prorežimskih medijama koji su počeli da se bave pitanjem nosilaca liste u opoziciji, konkretno u Demokratskom frontu. Smatramo da je nasilno nametanje ovih tema, prije konačnog dogovora o nastupu opozicije vezano za naredne izbore, obično podmetanje”, jasan je Kovačević

Portparol Nove srpske demokratije Marko Kovačević demantovao je navode medija da će nosilac liste ovog političkog saveza na izborima biti Andrija Jovićević.

Marko Kovačević

“Jutros imamo sinhronizovano djelovanje režimskih i prorežimskih medija koji su počeli da se bave pitanjem nosilaca liste u opoziciji, konkretno u Demokratskom frontu. Smatramo da je nasilno nametanje ovih tema, prije konačnog dogovora o nastupu opozicije vezano za naredne izbore, obično podmetanje”, jasan je Kovačević.

Kako ističe, forsiranje teme “nosioca liste” od strane ovih za opoziciju nedobronamjernih medija u stvari je, dodaje on, samo bijedni pokušaj da se fokus skrene sa nezaustavljivog procesa objedinjavanja opozicije na jednoj listi za šta se Demokratski front zalaže.

“Demokratskom frontu je trenutno glavni zadatak da opozicija što jedinstvenije nastupi na izborima koji slijede a ideal kome težimo jeste zajednička, jedinstvena i jedna opoziciona lista. U tim našim težnjama, naporima i nastojanjima mi se nismo bavili pitanjem nosioca jedinstvene opozicione liste jer smatramo da je to nešto što mora da bude predmet dogovora onih koji budu sačinjavali zajedničku opozicionu listu”, naveo je Kovačević.

Ovom prilikom apeluje na građane da zanemare ovakve spinove režimskih medija koji žele da u javnosti unesu zabunu i nametnu ono što treba da dođe na kraju kao nekakav nepostojeći uslov za početak dogovora u opoziciji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Boro
30.06.2020-12:44 12:44

Kako da ne vlast se time bavi bolje bi bilo da se vi time bavite jer ako su vam svi kadrovi kao ovi u parlamentu nebilo vas. Mada mislim da vi imate jedan problem vi nemate koga ni izabrati jer ste svi kao Knežević, Mandić, Bulatović kao onaj vaš direktor Srpske kuće ona dika. Stoga u pamet se ako je imate