Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Kovačević: Kad pomislimo da nema dalje – naprasna smjena Kentere

I pored napisanih hiljada i hiljada riječi, tekstova raznih intelektualaca, slobodnih građanaki i građana ove zemlje o slučajnom premijeru i njegovoj sramnoj stranci, oni o sebi najbolje govore svojim postupcim

Kada god pomislimo da nema dalje u njihovoj izdaji , plasiranju neistina i uništavanju države , pojavi se afera sa cigaretama i u njenom centru prvi čovjek Uprave prihoda i carina , a onda i juče , naprasno smjena prvog čovjeka ANB-a , ocijenio je izvršni koordinator Asocijacije mladih GI ,,21.maj” – Klub 21 Malik Kovačević povodom jučerašnje smjene v.d. direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Sava Kentere.

Podsjećamo, na jučerašnjoj sjednici Vlade Crne Gore kojom je predsjedavao odlazeći premijer Dritan Abazović smijenjen je Kentera sa pozicije v.d. ANB-a.

“Kada bi u jednoj rečenici sumirali sve ono što radi odlazeći premijer i njegova svita onda bi to bilo da : ,, Slika govori više od hiljadu riječi “. I pored napisanih hiljada i hiljada riječi, tekstova raznih intelektualaca, slobodnih građanaki i građana ove zemlje o slučajnom premijeru i njegovoj sramnoj stranci, oni o sebi najbolje govore svojim postupcima”, saopštio je Kovačević.

Zatim se osvrnuo na trenutnu političku situaciju.

“Kada god pomislimo da nema dalje u njihovoj izdaji , plasiranju neistina i uništavanju države , pojavi se afera sa cigaretama i u njenom centru prvi čovjek Uprave prihoda i carina , a onda i juče , naprasno smjena prvog čovjeka ANB-a . Ovim nam oni jasno pokazuju da kod njih nema dna , već samo pregrade koje vode naniže”, poručio je on.

Napominje da građani više ne vjeruju u šarene laže.

“Te prema tome na osnovu rečenog i poslije svega ,uvjeren sam da ne postoje građanke i građani koji više vjeruju u šarene laže ,,game changer”-a , bilo da pripadaju URA-i ili ne , a u URA-i ih je svakako sve manje i manje , čemu možemo i da svjedočimo ovih dana”, zaključio je Kovačević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve