Ponedjeljak, 17 Juna, 2024
Rubrika:

Kotorski DPS poručio Demokratama, URI i DSS: Kad ste imali priliku da nešto uradite, pokazali ste koliko znate

Povodom zlonamjernih komentara kotorske opozicije oko izgradnje podhodnika informativna služba Opštinskog odbora DPS-a Kotor je, kako navode u saopštenju za medije, ponudila građanima današnje fotografije sa gradilišta

Povodom zlonamjernih komentara kotorske opozicije oko izgradnje podhodnika informativna služba Opštinskog odbora DPS-a Kotor je, kako navode u saopštenju za medije, ponudila građanima današnje fotografije sa gradilišta. Demokrate, URA i Demokratska srpska stranka ujedinjuju se jedino kada kritikuju rad DPS-a. Kada su imali priliku da rade sami, pokazali su da samo umiju da se nadgornjavaju i od običnih stvari prave senzacije.

DPS

Na njihovu žalost, još jedan pokušaj pravljenja senzacije im je propao. Radovi na pothodniku, prekinuti radi loših vremenskih prilika i promjene metodologije rada u jednom dijelu gradilišta, danas su nastavljeni, na žalost bivših koalicionih drugova Vladimira Jokića, Ljiljane Moškov i Dragice Perović.

Sigurni smo da građani koji danas na gradilištu pothodnika vide inženjere, građevinare i radnike, i ovim potvrđuju da dežurne galamdžije nastavljaju dosadašnju praksu predstavljanja projekata kao loših, samo zato što nisu njihovi, poručuju iz kotorskog DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve