Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Koprivica: Savez Demokrata i Ure je okosnica građanskog bloka

Dodao je da borba protiv korupcije zahtijeva objedinjavanje

Poslanik Demokratske Crne Gore Momo Koprivica poručio je da je njihov savez sa Građanskim pokretom URA “okosnica građanskog bloka”.

– Neophodno je objedinjavanje proevropskih, građanskih, progresivnih snaga da bi to bila jedna zaloga za sigurnu pobjedu i za obezbjeđenje političke stabilnosti u Crnoj Gori. Imamo jasnu programsku orjenataciju, mislim da je to „antimafija“ program. Sa Građanskim pokretom URA, iako je bilo nesuglasica u prethodnom periodu, imamo određen građanski savez i mislim da je to okosnica građanskog bloka – istakao je on gostujući na RTV Nikšić.

Dodao je da borba protiv korupcije zahtijeva objedinjavanje.

– Mislim da je 2.april, drugi krug predsjedničkih izbora i ta kampanja kao i pobjeda Jakova Milatovića na predsjedničkim izborima dala određene recepte. To je da objedinjavnje tih progresivnih, proevropskih snaga jeste model koji dovodi do političke stabilnosti. Tako da tu vidim šansu, ali glavni odbori će donijeti konačne odluke – dodao je on.

IzvorRTNK

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Misko
26.04.2023-22:53 22:53

Dva ljuta neprijatelja -URA  Demokrate -Sta je sve isprskano da nikakvi prasak nebi moga isprat NO -FOTELJA JE FOTELJA -Nadamo se da ce vas glasaci projuriti i kazniti -11 juna -da ni Cenzus 2% necete proci!

COL
27.04.2023-08:58 08:58

Zlo vrijeme nagna orla da sa kokoškama konači. Okosnicu čine oni koji ,,uzeše 21 meleon”, oni koji su izdali izbornu volju oni koji su plakali za foteljama i nosili karikaturalne slike iznoguda, oni koji prijećahu razglednicama iz Skoplja i videoursdcima iz beogradskog đakuzika, oni…Narod bi reka lako je iźes gomno no iźedi krš ako ti basta ili preciznije nema loših splačina za halapljivu džoru…

RIR
27.04.2023-15:17 15:17
Reply to  COL

…tako je COL

Lea
27.04.2023-09:54 09:54

Kako je Becic progutao sve ono odbacivanje i od ovih koji mu se sad slepaju da makar Dritana uguraju u buducu vlast ako je osvoje , i da ih opet on isti dribla potpomognut Eskobarom i ostalom medjunarodnom patrolom .Super,Koprivica ce i dalje prepravljati sa Kovacem pravosudje da im bude poslusna ruka pravde itd itd