Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Koprivica: Demokrate neće novu Vladu, DF da predloži alternativno rješenje

Podsjećamo da je danas jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić saopštio da je na sastanku predstavnika parlamentarne većine dogovoreno da u petak do 12 sati dobiju potvrdu od partija većine ko je od njih za izbor nove Vlade

Demokratska Crna Gora je saopštila jasan stav da oni koji su odbili rekonstrukciju, kao kompromisno i izbalansirano rješenje, trebaju da predlože alternativni model rješenja, saopštio je poslanik Demokrata Momo Koprivica.

“Nećemo se izjašnjavati o pojedinačnim modelima, već o onome što je usaglašeni model od strane činilaca parlamentarne većine koji su odbili ili odustali od rekonstrukcije”, navodi Koprivica u saopštenju dostavljenom medijima, nakon današnjeg sastanka parlamentarne većine, koji je inicirao DF.

Takođe, dodaje on, jasno smo predočili da su nam očuvanje izborne volje građana i sprečavanje vanrednih parlamentarnih izbora, te održavanje izbora tek 2024. godine primarni zahtjevi, jer nam političke računice i politički odnosi nijesu niti će ikad biti iznad interesa građana.

Podsjećamo da je danas jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić saopštio da je na sastanku predstavnika parlamentarne većine dogovoreno da u petak do 12 sati dobiju potvrdu od partija većine ko je od njih za izbor nove Vlade.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve