Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Konjević: Sjutra ću naručiti i prevoziti identične majice zbog kojih je policija maltretirala ljude sa Cetinja

''Ako smo svi jednaki pred zakonom očekujem da policija privede i mene zbog Svetog Petra Cetinjskog i natpisa 'Vakat je' na majicama''

Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević kazao je da će sjutra naručiti i autom prevoziti identične majice zbog kojih je crnogorska policija danas privela nekoliko osoba zbog njihovog finansiranja i špampanja.

Podsjećamo, podgorička policija je danas privela i saslušala muškarca sa Cetinja zbog finansiranja štampanja majica sa likom Svetog Petra Cetinjskog. Priveden je i vlasnik radionice u Podgorici koji ih je štampao majice, a vozaču koji je trebalo da dopremi robu na Cetinje oduzeto je 3.000 majica.

”Sjutra ću naručiti i autom prevoziti identične majice zbog kojih je policija maltretirala nekoliko ljudi sa Cetinja jer su finansirali i štampali iste. Ako smo svi jednaki pred zakonom očekujem da policija privede i mene zbog Svetog Petra Cetinjskog i natpisa “Vakat je” na majicama”, napisao je Konjević na Tviteru. On je objavio i potvrdu o privredmeno oduzetim predmetima, odnosno majica koju je izdalo Odjeljenje bezbjednosti kriminalističke policije CB Podgorica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Konjević: Sjutra ću naručiti i prevoziti identične majice zbog kojih je policija maltretirala ljude sa Cetinja – CG Vijesti
29.08.2021-21:15 21:15

[…] Aktuelno […]

borko
29.08.2021-21:25 21:25

Čudi me da onaj smešni čovječuljak sa smešnom frizurom nije se pojavio na TV sa stisnutom pesnicom i polusavijenom rukom u laktu obnarodovao da je pala isporuka najveća u istoriji CG, majica sa likom Svetog Petra Cetinjskog.Pretpostavka je da noćas ne spava pola Crne Gore i da buncaju svi a strahu ako imaju u kući kakav slični inkrimisani predmet.

Miodrag Draga Blažo'a
29.08.2021-21:30 21:30

Zaslugama g-dina Konjevića i g-đe Vuksanović-Stanković SDP će na narednim izborima zasluženo imat znatno više glasova no što su imali lanik. Svakoja im čast!

Gledam
30.08.2021-00:49 00:49

Hajde, barem neko da se usprotivi. Aktivno !