Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Konjević: Premijer još da nam kaže da ima materijalne dokaze o postojanju zagrobnog života i da zatvorimo krug

On je reagovao na izjavu premijera da oni koji bi da koriguju budžet rade suprotno interesu građana

Nemate podršku Skupštine, a bi da “vladate”, poručio je predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević premijeru Zdravku Krivokapiću.

On je reagovao na izjavu premijera da oni koji bi da koriguju budžet rade suprotno interesu građana.

– Ko koriguje budžet, radi suprotno interesu građana, poruči premijer. Ustavne nadležnosti, princip podjele vlasti, ma ništa to. Nemate podršku Skupštine, a bi da “vladate”. Još da nam kaže da ima materijalne dokaze o postojanju zagrobnog života i da zatvorimo krug – naveo je Konjević na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Naroz
18.12.2021-12:39 12:39

Pored pomijeranja planina vjerom, pitanje o postojanju zagrobnog života je sasvim izlišno… Jer je pomijeranje planina, pogotovo mladih vjenačnih, jedno od najvećih dometa metafizike, a zagrobni život je obični mačiji kašalj… Mada sam čuo da premijer vodi pregovore sa jednim popom iz istočne Srbije o osnivanju ministarstva zagrobnog života. Milojko je već predvidio planom Evropa sad i Crna Gora radi, 8 miliona € za te namjene… Cilj je da se unaprijedi kvalitet zagrobnog života i zagrobna infrastruktura svih preminulih stanovnika CG bez obzira na nacionalnu pripadnost… Rajnke je već podržala ovaj projekat i doniraće 3000 $ od svoje decembarske plate.