Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Konjević o Spajiću: Nemoj samo da bude kao sa državljanstvom i prebivalištem

Reakcija Konjevića uslijedila je nakon što je ranije danas, ministar finansija u tehničkom mandatu Aleksandar Damjanović tražio na sjednici Vlade da se preispita zakonitost emisije obveznica od 2020.

Nemoj samo da bude kao sa “državljanstvom” i “prebivalištem”, ocijenio je lider Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević a povodom navoda da je predsjednik pokreta “Evropa sad” Milojko Spajić za vrijeme ministarskog mandata tokom 2020. fiktivno na račun Centralne banke prenio 3,5 miliona eura.

Reakcija Konjevića uslijedila je nakon što je ranije danas, ministar finansija u tehničkom mandatu Aleksandar Damjanović tražio na sjednici Vlade da se preispita zakonitost emisije obveznica od 2020. kada je na čelu tog resora bio Spajić, što je Vlada i prihvatila. Prema dokumentima koje je Damjanović objavio tokom sjednice, Spajić je tokom 2020.godine fiktivno na račun Centralne banke prenio 3,5 miliona eura.

““Azbuku i znanje” ostavi za tuzilaštvo vjerovatno će ti trebati. Nemoj samo da bude kao sa “državljanstvom” i “prebivalištem”. Jer to što si javno tvrdio nije blamaza nego laž”, naveo je Konjević u objavi na Twitter-u.

Navodi da je sličan scenario moguć.

“Da i ovdje ne bude tako. Pa opet “sticajem okolnosti”, tvoji drugovi budu “tajni savjetnici””, naveo je u objavi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve