Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Konjević: Na djelu politika DF-a, ostali slijepo prate, samo Đurović nije obaviještena

''Posljednjim odlukama Skupštine potpuno je zaustavljen evropski put. Politika DF na djelu. Ostali ih slijepo prate. Samo predsjednica Skupštine nije obaviještena''

Lider Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević kazao je da je posljednjim odlukama Skuštine Crne Gore potpuno zaustavljen evropski put naše države.

On se osvrnuo na današnju zajedničku izjavu specijalnog izaslanika premijera Ujedinjenog Kraljevstva za Zapadni Balkan Lord Stjuarta Piča i specijalnog predstavnika njemačke savezne vlade za zemlje Zapadnog Balkana Manuela Sarazina koji su preporučili donosiocima političkih odluka da “pažljivo razmotre štetnu poruku koju će poslati evroatlantskim partnerima ako izaberu premijera i formiraju vladu na osnovu zakona čija je usaglašenost sa Ustavom veoma sumnjiva i za koji je Venecijanska komisija savjetovala da se ne primjenjuje”.

“Odlukama parlamentarne većine očigledno je da se Crna Gora gura u “sukob” sa međunarodnum partnerima i izolaciju. Posljednjim odlukama Skupštine potpuno je zaustavljen evropski put. Politika DF na djelu. Ostali ih slijepo prate. Samo predsjednica Skupštine nije obaviještena”, naveo je Konjević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve