Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Konatar: Vlada i parlamentarna većina neće dozvoliti da ijedna ulica nosi ime Mladića

Savjet za davanje predloga naziva naselja, ulica i trgova nema nadležnosti i ne može dati naziv bilo kojoj ulici, kaže Konatar

Potpredsjednik GP URA Miloš Konatar kazao je da Vlada Crne Gore i parlamentarna većina neće dozvoliti da bilo koja ulica u Beranama i Crnoj Gori ponese ime Ratka Mladića.

Ranije danas, lider SDP-a Raško Konjević pozvao je Vladu Crne Gore i potpredsjednika Dritana Abazovića da zaustave odluku da jedna ulica u Beranama ponese ime Ratka Mladića.

”Moj kolega poslanik Raško Konjević, koji je za vrijeme Miomira Mugoše bio predsjednik Skupštine Podgorice, a izabran glasovima DPS-a, dobro zna da Savjet za davanje predloga naziva naselja, ulica i trgova nema nadležnosti i ne može dati naziv bilo kojoj ulici”, naveo je Konatar na Tviteru.

Konjević, prema riječima Konatara, “na ovaj način obmanjuje i uzbunjuje javnost, a to nije lijepo”.

“To ne radi prvi put, a znajući ga nažalost ni posljednji. Naravno GP URA, Vlada Crne Gore i parlamentarna većina neće dozvoliti da bilo koja ulica u Beranama i Crnoj Gori ponese ime Ratka Mladića”, napisao je Konatar.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crno
05.02.2021-12:44 12:44

Ko vama vise sta da vjeruje – SRPSKOJ VLADI! Vraticemo akobogda DPS to je demokratija CRNE GORE svih NARODA koja se je vazda borila protv FASISTA -Nacionalista a ne vi dva MJESECA i odma na CETNISTVO podrzavate zlocince -Karadzica -Mladica stidite se GRADJANA CG!

Dragan
05.02.2021-14:27 14:27

Mozgu savjet prima i usvaja predloge pojedinaca.grupa i nvo. Zasto nijesu u startu odbacili predloge i za Mladica i Djurisica i popa Djuica. Sto i njih ne pomenete Urasi. Nijesu ni oni manji zlikovci od Mladica. Pjevalo se kroz berane. Oj Dritane mlad majore.