Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Komnenović podnio ostavku na funkciju predsjednika Opštine Tivat

Predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović danas je podnio ostavku na tu funkciju. Međutim, on će biti predložen za novi mandat na mjestu gradonačelnika Tivta, o čemu bi trebalo da se izjasne odbornici na sjednici Skupštine Opštine zakazane za četvrtak 23. februara u osam časova

Predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović danas je podnio ostavku na tu funkciju. Međutim, on će biti predložen za novi mandat na mjestu gradonačelnika Tivta, o čemu bi trebalo da se izjasne odbornici na sjednici Skupštine Opštine zakazane za četvrtak 23. februara u osam časova.

Pored već najavljenog dnevnog reda, stigla je dopuna predsjednika SO, Miljana Markovića koji je predložio tri tačke i jedna od strane odbornika vladajuće većine.

Odbornici vladajuće većine, koalicije NP-DCG-DSS-ES, Bokeški forum, Krtoljska lista, Tivatska akcija i Goran Božović – Časno i odgovorno za bolji Tivat – jer smijemo i umijemo – Mirko Kovačević i Demokratski front predložili su da se u dnevni red uvrsti tačka kojom će se birati predsjednik opštine, Željko Komnenović.

Kako je zakonom propisano, po sili zakona, prestankom madata predsjedniku, prestaje i mandat potpredsjednicima, u ovom slučaju podpredsjedniku Goranu Božoviću, jer je Vladimir Arsić danas podnio ostavku na tu funkciju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve