Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Kolegijum Skupštine sljedeće nedjelje o izboru predsjednika Opštine Pljevlja: Najozbiljniji kandidat Kovačević

Po Statutu Opštine Pljevlja novi predsjednik treba da se izabere u roku od 30 dana od dana podnošenja ostavke prethodnog predsjednika Opštine Pljevlja

Kolegijum Skupštine Opštine Pljevlja sljedeće nedjelje će zasjedati, da bi šefovi klubova donijeli odluku o zakazivanju sjednice Skupštine Opštine Pljevlja, na kojoj bi se izabrao novi predsjednik.

Po Statutu Opštine Pljevlja novi predsjednik treba da se izabere u roku od 30 dana od dana podnošenja ostavke prethodnog predsjednika Opštine Pljevlja.

Iako je centrala DPS-a u saradnji sa Opštinskim odborom iz Pljevalja odlučila da bivši predsjednik ostane član partije, ne smiruje se nezadovoljstvo pojedinih članova Opštinskog odbora u tom gradu i članova i simpatizera Demokratske partije socijalista, koji smatraju da je nelogično da je zbog pojedinih izjava datih medijima, koje su uzburkale javnost podnio ostavku, a da to nije predstavljalo prepreku da bude i dalje član partije.

Prema izvorima portala „PV Informer“ najozbiljniji kandidat za novog predsjednika je dugogodišnji visoki partijski finkcioner Rajko Kovačević, koji je do sada obavljao niz značajnih dužnosti u vrhu DPS-a.

Rajko Kovačević, inžinjer elektrotehnike, bio je poslanik u tri mandata. Politički je napredovao posle angažovanja na mjestu predsjednika mladih DPS-a u Pljevljima. Kovačević je jedno vrijeme bio na funkciji potparola DPS-a, a zatim i šef Kabineta predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića. 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve