Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Koalicija ”Za budućnost Zete” poručuje DPS-u: Nećete više gledati vlast u Zeti

''Takođe, ovu zastavu podržava većinsko zetsko stanovništvo i osluškujući želje žitelja Zete druga se nije ni mogla naći, bez ona koje ste se vi odrekli zbog koverti, stanova i novca'', ističe ova koalicija

Koalicija “Za budućnost Zete” poručila je Demokratskoj partiji socijalista da gledati više neće vlast u Zeti.

“Kada iz lokalnog DPSa pominju trobojku, koju je zdušno nosio na ramenu i ljubio njihov koordinator sa zadnjih lokalnih izbora Veselin Veljović, koji se trenutno nalazi na privremenom radu iza Spuških bedema, moramo i podsjetiti one koji su preskakali časove istorije da u Zeti nije postavljena tuđa zastava, već ona zastava koju poštuje i Ustav Crne Gore, kao najjači pravni akt zemlje”, navodi ova koalicija.

Kako su istakli, uzalud će pominjati član 28 Zakona o državnim simbolima koji štiti zastavu Knjaževine, a zatim i Kraljevine Crne Gore koja ima tradiciju dužu od 150 godina još iz vremena Knjaza Danila.

“Takođe, ovu zastavu podržava većinsko zetsko stanovništvo i osluškujući želje žitelja Zete druga se nije ni mogla naći, bez ona koje ste se vi odrekli zbog koverti, stanova i novca”, ističe ova koalicija.

Zatim su se osvrnuli na puteve, otpad…

“Pominjete puteve, otpad i mnogo štošta, a Vi ste ti koji ste sve to ostavili u nasljeđe. I umjesto da se pokrijete ušima i ne izlazite u javnost dali ste sebi za pravo da dijelite lekcije. Prvu i onu najbolniju su vam građani Zete dali na izborima jer su vas sveli na istorijski minimum, a par lekcija vam je dala i lokalna samouprava koja je, iako dosta ograničena sa budžetom, uspjela da završi lokalni put Trešnjica- Mataguži koji ste vi pravili kao Skadar na Bojani, uspjeli smo da obezbijedimo građanima Zete besplatan prevoz u granicama naše opštine, kao i djeci koja uče u Podgorici nesmetani prevoz do škola u Glavnom gradu, kako ne bi koristili drugi prevoz i imali dodatne izdatke… Kratere koje ste ostavili u društvu zatekli smo i na putevima, pa smo počeli da saniramo štetu, mada priznajemo da je teško, jer ovo što ste vi radili, ni najveći neprijatelj Zete i Zećana ne bi mogao, i na tome vam skidamo kapu”, ističe Koalicija “Za budućnost Zete”.

Prema njihovim riječima, sve što je bilo do njih u komunikaciji sa Glavnim gradom su obavili, a tiče se razgraničenja i poručuju da neće odustati niti predati pedalj zetske zemlje i resursa “kad god nas pozvala gradonačelnica Injac na dogovor, a to smo najbolje demonstrirali kada smo vratili vodoizvorište Boljesestre, aerodrom u Zeti i dio Plantaža od kojih će svi u Zeti imati korist i naravno budžet naše opštine”.

“Samo od ove  dvije firme, opština će godišnje prihodovati blizu pola miliona, a od kojih ste se vi bili odrekli da pripadaju Zeti i htjeli ste ih predati Podgorici na ruke . E upravo iz tog razloga se bunio predsjednik Asanović, da kićenje bude samo do aerodroma, kako nam oni ne bi obilježavali teritoriju. Sve što smo obećali, vidite i sami da ispunjavamo, jedino Vi to što ste zamislili nikad nećete – niti gledati više vlasti u Zeti, niti skidati narodne zastave koje narod Zete, a sigurni smo i velika većina gradjana Crne Gore voli i poštuje”, poručuju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
05.09.2023-20:55 20:55

Zasto ih zovete za buducnost oni su DF-ovci Drazin Front..to su razbojnici-pucisti i teroristi..jos prijete u nasoj crnogorskoj drzavi…

COL
06.09.2023-15:43 15:43

Dok se Zećani zadovoljavaju trobojkom predśednik opštine Zeta svakog mjeseca divljenje zastavi su tri boje dopuni sa oko tri iljade € ,,s mukom” zarađene plate. Vi zećani svađajte se sa komšijama i rođacima dok opštinska vrhuška iz kancelarija vam se smije i svaki mjesec pođe do blagajne da podigne po iljadarku Eurića i tisne si u špag. Na pitanje kako im je na posa svi u glas viču ne bi ti se više vrnuli u baštine sve dok ima ovije koji glasaju za nas. ..

Sofronije
06.09.2023-16:35 16:35

Koliko su pametni vidi se iz snimka . Na plodnu zemlju navalili zgeade i sta ostavljaju za buducnost , uvoz smeca.