Četvrtak, 8 Decembra, 2022
Rubrika:

Koalicija Jedinstveni za Budvu: Danas objavljena fotografija Mila Božovića u društvu kontroverznih osoba, otvara mnoga pitanja za ovog budvanskog funkcionera

Zbog svega navedenog, dodaju, predsjednik Opštine Budva je dužan da odgovori na pitanja koja interesuju cjelokupnu crnogorsku, a posebno budvansku javnost

Predsjednik Opštine Budva, Milo Božović, i dalje se pravi nijem, povodom prepiske sa SKY ECC, u kojoj dvojica pripadnika jednog kriminalnog klana opširno govore o njegovim navodnim nezakonitim poslovima i vezama, ocijenili su iz Koalicije Jedinstveni za Budvu – Dragana Mitrović – DPS, SDP, SD, GI 21. maj, LP.

“Od jutros su javnosti dostupne i fotografije, na kojima se vidi Božović u društvu kontroverznih osoba koje se povezuju sa pomenutim kriminalnim klanom, a među kojima je i Vladimir Mandić, o kojem danima pišu crnogorski mediji da je sa ekipom aktivista iz Vučićevog SNS-a dobio specijalna zaduženja da finansira kampanju DF-a u Budvi”, istakli su iz te Koalicije.

Zbog svega navedenog, dodaju, predsjednik Opštine Budva je dužan da odgovori na pitanja koja interesuju cjelokupnu crnogorsku, a posebno budvansku javnost.

“U kakvom ste odnosu sa licima koja se dovode u vezu sa kriminalnim klanovima? Da li ste koristili kriptovani telefon, i ako jeste, u koje svrhe? Jeste li svoju poslaničku funkciju koristili u svrhu realizacije interesa pripadnika kriminalnih klanova? Dok ne odgovorite na navedeno, smatraćemo Vas nedostojnim svake javne funkcije”, zaključuju u Koaliciji Jedinstveni za Budvu – Dragana Mitrović – DPS, SDP, SD, GI 21. maj, LP.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve