Nedjelja, 21 Aprila, 2024
Rubrika:

Mikijelj i Kuljača: Podržavamo ideju da se Božović što prije oslobodi iz pritvora i vrati slobodi

Oni navode da njihova posvećenost programu ''Milo Božović – Budva na prvom mjestu'', predsjedniku Opštine Budva, te predsjedniku OO NSD – Budva Milu Božoviću, je, kažu, ''neupitna''

Mladen Mikijelj i Nemanja Kuljača, potpredsjednici OO NSD Budva, izrazili su snažnu podršku predsjedniku Skupštine i lideru Nove srpske demokratije (NSD) Andriji Mandiću u nastojanjima da se realizuje postignuti dogovor od 5. novembra prošle godine.

“U potpunosti podržavamo napore Andrije Mandića da se ostvari zajednički dogovor o imenovanju Jasne Dokić za potpredsjednicu Opštine Budva i formiranju odgovorne i održive vlasti u našem gradu. Uvjereni smo u iskrenost i posvećenost našeg predsjednika u ostvarivanju dogovora i pozdravljamo želju da se situacija u Budvi riješi u skladu sa dogovorom, kako bi se omogućilo stabilno i efikasno upravljanje gradom u interesu svih građana”, naveli su u zajedničkom saopštenju Mikijelj i Kuljača.

Oni navode da njihova posvećenost programu “Milo Božović – Budva na prvom mjestu”, predsjedniku Opštine Budva, te predsjedniku OO NSD – Budva Milu Božoviću, je, kažu, “neupitna” .

“Čvrsto vjerujemo u nevinost čovjeka s kojim smo dijelili dobro i zlo, duže nego što će pojedinci ikada. Žao nam je što određene persone pokušavaju dezavuisati javnost svojim izjavama koje nerijetko odišu patetikom, ali svemu dođe kraj. Naša vjera u njegovu nevinost ostaje nepokolebljiva i iskreno se nadamo da će porodica Božović biti uskoro na okupu. Ponavljamo još jednom, nakon jučerašnjeg dana kada je optužnica vraćena na doradu, zajedno sa predsjednikom stranke, g. Mandićem, podupiremo ideju da se Milo Božović što prije oslobodi iz pritvora i vrati slobodi, kako bi nastavio obavljanje funkcije za koju su ga građani birali”, naveli su Milijelj i Kuljača.

Ubijeđeni su, kažu, “u važnost jedne takve odluke”.

“Vjerujemo da ćemo zajedno nakon njegovog oslobođenja uspješno upravljati našim brodom i nastaviti zajedničko putovanje sa svim našim odbornicima”, poručuju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve