Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Koalicija Albanska alijansa predala izbornu listu, nosilac Genci Nimanbegu

Ova izborna koalicija biće lista koja će predstavljati Albance iz svih krajeva Crne Gore. Albanci zaslužuju da se njihov glas čuje kako bi se njihovi zahtjevi realizovali, stoga će ova koalicija vrijedno raditi na unaprjeđenju prava Albanaca i ostvarivanju njenog izbornog programa

Koalicija “Aleanca shqiptare – Albanska alijansa” predala je večeras izbornu listu DIK-u, koalicije  koju će predvoditi poslanik Genci Nimanbegu.

Koaliciju “Aleanca shqiptare – Albanska alijansa”, kako je saopšteno, čine Nova Demokratske Snaga – FORCA, Demokratski Savez, Demokratski Savez Crne Gore i građanska grupa “Pokret Tuzi”.

“Ova izborna koalicija biće lista koja će predstavljati Albance iz svih krajeva Crne Gore. Albanci zaslužuju da se njihov glas čuje kako bi se njihovi zahtjevi realizovali, stoga će ova koalicija vrijedno raditi na unaprjeđenju prava Albanaca i ostvarivanju njenog izbornog programa”, poručuju iz Koalicije.

U nastavku slijedi lista kandidata koalicije “Aleanca shqiptare – Albanska alijansa” kojom će učestvovati na parlamentarnim izborima 11. juna.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve