Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Knežević: Vjerujem da više nikom neće pasti na pamet da kohabitira sa Đukanovićem

Često nas je sahranjivao, ali smo mi češće vaskrsavali.

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević vjeruje da, kako je rekao, više nikom neće pasti na pamet da kohabitira sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem.

“Nakon današnjeg obraćanja Mila Đukanovića na Kongresu, u kojem najavljuje završetak sahrane srpskog naroda u Crnoj Gori, vjerujem da više nikom neće pasti na pamet da kohabitira sa ovim Kohabitancem. Često nas je sahranjivao, ali smo mi češće vaskrsavali. Tik-tak…”, napisao je Knežević na Twitter-u.

Podsjetimo, deveti kongres Demokratske partije socijalista na kome će se birati rukovodstvo, usvojiti statut i program partije počeo je danas u Podgorici.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
24.01.2021-16:26 16:26

Kakva je to vlast i kakva je to drzava u kojoj pravosnažno osudjeni političar koji je zbog toga i odlezao zatvorsku kaznu zbog napada na policajca bude na celu skupštinskog odbora za bezbjednost i kako uopšte moze da se bavi javno politikom i bude poslanik ?
Kako “demokratske” zapadne ambasade zmure i ne reaguju na tu činjenicu, nezabiljezenu u iole normalnim drzavama. Plus je i otvoreno proruski i antinato orijentisan a mi smo clanica NATO ! Zar on treba da bude garant nase bezbjednosti i gradjanskog mira ?!

Lala
24.01.2021-17:06 17:06

Kneze uzmi Mandica i zajedno do Vase MATICE Srbije Crna Gora nece dobit vakcine covida 19 do februara a Gradjani CG ce se zahvaliti Vucicu da vas uzme za ministre kulture i prosvjete na CRNOGORSKOM JEZIKU !