Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: Različiti politički stavovi sa Abazovićem neće ugroziti formiranje Vlade

Nije htio da komentariše rezličite stavove vezane za Zakon o slobodi vjeroispovijesti

Različiti politički stavovi koje Demokratski front ima sa liderom URA-e Dritanom Abazovićem neće ugroziti formiranje Vlade bez DPS-a, poručio je jedan od lidera tog političkog saveza Milan Knežević.

On na današnjoj konferenciji za medije nije htio da komentariše rezličite stavove vezane za Zakon o slobodi vjeroispovijesti.

“Ovo je tematska konferencija. Sve što smo imali da saopštimo na tu temu, saopštili smo prethodnih dana. Nadam se da će se i crkva ubrzo oglasiti. Nemam namjeru da tematsku konferenciju pretvorim u javno nadmetanje i pokušaj sukobljavanja sa Dritanom Abazovićem. Mi sa njim imamo korektnu komunikaciju. Imamo različite političke stavove. Ti različiti politički stavovi nikako neće ugroziti formiranje Vlade bez DPS-a”, poručio je Knežević.

On je kazao da buduća Vlada mora da se uhvati u koštac sa organizovanim kriminalom i korupcijom, da dekriminalizuje bezbjednosne institucije…

Sin Ivice Stankovića učestvovao u reketiranju srpskog biznismena, da podnesu ostavke

Knežević je na današnjoj konferenciji kazao da postoje dokazi -video zapis, da Petrovčanin Milan Kaloštrović stoji iza napada na srbijanskog biznismena Srđana Kneževića, krajem avgusta u Budvi, te da je sa njim u društvu bio i sin vd Vrhovnog državnog tužioca Aleksa Stanković. Knežević je zato pozvao Ivicu Stankovića i Milivoja Katnića da podnese ostavke.

Vlasnik lanca benzinskih pumpi “Knez petrol” 24. avgusta prijavio je da ga je Kaloštrović napao ispred lokala Hemingvej i pokušao od njega da iznudi 120.000 eura. Tvrdi da ga je Kaloštrović uvukao u jednu zlataru nedaleko od tog kafića i udario ga više puta, a Knežević ističe da je u društvu sa Kaloštrovićem bio i Aleksa Stanković.

“Pozivamo Ivicu Stankovića i Milivoja Katnića da zbog ovoga podnesu ostavke. a sam ovu aferu najavio i prije tri nedelje i dobija sam prijetnje da će mi život biti ugrožen ukoliko izađem sa ovim podacima”, kazao je Knežević na konferenciji za medije.

Ističe da kriminalni centri moći neće moći da ga zaustave.

“Treba da znaju da mojom smrću neće postići ništa”, poručuje Knežević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve