Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Knežević-Perišić: Kongres će odlučiti kako ćemo dalje

PKS je, bez para i bilo čije podrške, osnovao nekoliko opštinskih odbora, osvojio mandat u SO Nikšić, u toku su aktivnosti za osnivanje još dva odbora. I onda je problem sjednica usred korone?! Pa to samo naivčine mogu da vjeruju – kaže predsjednica Patriotsko-komitskog saveza Tatjana Knežević-Perišić

Predsjednica Patriotsko-komitskog saveza Tatjana Knežević-Perišić već duže vrijeme na udaru je nekolicine, sada već bivših, članova ove partije, a juče je protiv njih podnijela i krivičnu prijavu nakon što je brutalno oblaćenja u saopštenju koje su prije nekoliko dana dostavili medijima.

– Ćutala sam gotovo cijelo vrijeme na sva ta nebulozna saopštenja, radi nekog jedinstva, ali nakon što je jedan portal, na moje veliko čuđenje, objavio njihovo saopštenje u kojem sam strašno izvrijeđana, to nijesam mogla prećutati – kazala je ona Pobjedi.

Podsjeća da je u tom saopštenju optužena da je ratni huškač iz devedesetih godina prošlog vijeka, žena koja je tada podržavala ideju zbog koje se desio i genocid u Srebrenici, predsjednica koja je uzela pare za patriotske auto-kolone, neke donacije, te žena zbog čijih saopštenja je PKS postao fašistička partija…

– Spisak tih bljuvotina je veliki. Ali, sve što je napisano, moraće dokazati na sudu – poručuje Knežević-Perišić, nekadašanja novinarka koja je od devedesetih bila urednica više nezavisnih crnogorskih medija i dopisnica uglednih regionalnih medija.

Što se partije tiče, naglasila je, bila je uvijek sa ljudima iz stranke svuda đe je trebalo.

– Podsticala sam osnivanje odbora, sa duplom upalom pluća dijelila brošure i letke po nikšićkom trgu samo da doprinesem objedinjavanju i pobjedi evropskih snaga. PKS je, bez para i bilo čije podrške, osnovao nekoliko opštinskih odbora, osvojio mandat u SO Nikšić, u toku su aktivnosti za osnivanje još dva odbora. I onda je problem sjednica usred korone?! Pa to samo naivčine mogu da vjeruju – kaže naša sagovornica.

Uz nju su, kao predsjednicu partije, dodaje ona, svi članovi, osim dvojice, iz nikšićkog odbora, zatim rožajskog, kotorskog, mladi PKS-a, ljudi iz Berana, Cetinja, Bijelog Polja, Podgorice, Risna.

– Obećala sam im borbu do kongresa, a onda ćemo vidjeti što dalje. PKS će zaživjeti ako bude nas svih zajedno, ako nam jedini cilj bude Crna Gora. Ona je najvažnija, a svi smo mi prolazni. Crna Gora je vječna. Kako rekoše na Cetinju, naš prvi udah i potonji – naglasila je Knežević-Perišić.

„Otcijepljena“ grupa iz PKS na svojoj sjednici smijenila je Knežević-Perišić, kao i članove predsjedništva, ali je to, kako kažu u ovoj partiji, sve urađeno nezakonito.

– To je samovolja i bezobrazluk, jer nas može da smijeni samo kongres. Partijska abeceda kod većine partija, osim kod njih, jer znaju da na vanrednom kongresu, gdje očekujemo neke nove, mlade ljude, tek ne bi imali nikakvu šansu – zaključila je Knežević-Perišić.

 

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Knežević-Perišić: Kongres će odlučiti kako ćemo dalje – CG Vijesti
16.07.2021-07:22 07:22

[…] Aktuelno […]

Peko
16.07.2021-16:43 16:43

Najčistiji pokret a sad i partija, prolazi kroz porodjajne muke. Bezobrazluk na sud, uzgred bruka i sramota.. Hoće da nam prišiju, ono, što stoji za nih i nalogodavce.
Zato ,svi za jednog,jedan za sve i URi uzmite ekoloski pprogram, pa nek zavijaju od muku.

Tihana
17.07.2021-22:21 22:21

Kao Boga vas molim nemojte se sukobiti i dijeliti, ako svi suverenosti ne budu složni i jaki, nema opstanka ovoj državi!