Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević odgovorio Ivanoviću: ”Amebin mozak Jarcotlačitelja i stotine hiljada usutih u balerinu iz Vijesti”

''Znam da javna polemika s njim više podsjeća na obilazak horor plantaže prepune skrivenih septičkih jama i da je uspjeh ako samo jednom nogom ugazim u njega. Iako sam ga u nekoliko navrata umečio do neprepoznatljivosti, Jarcotlačitelj izgleda ima patološku potrebu da ponovo bude javno ugažen i da još očistim cipele njegovom njunjavom nepismenošću koja neodoljivo podsjeća na abortus hijene u zabačenim djelovima kenijskih rezervata'', navodi Knežević

Poslanik i jedan od lidera Demorkatskog fronta Milan Knežević odgovorio je na jučerašnju kolumnu suvlasnika režimskog tabloida Vijesti Željka Ivanovića, te poručio da ”svi oni koji misle da obranu svetinja i imovine SPC koju smo započeli sa našim patrijarhom Irinejom, mitropolitom Amfilohijem, vladikom Joanikijem i vjernim narodom mogu pretvoriti u stvaranje nekakve CPC treba da znaju im to neće dozvoliti po cijenu narodnog otpora”.

“Ne postoji ta fotelja u Vladi, niti kontejner švercovanih cigareta zbog kojih ćemo izdati Trojčidanski zavjet odbrane svetinja i našeg duhovnog i istorijskog izvorišta”, napisao je, između ostalog Knežević.

Kako je istakao, mnogi će mu zamjeriti zašto su “stotine i stotine hiljada eura usuli u balerinu iz “Vijesti” kupujući uređivačku politiku ovog koncerna kao kad su podgorički maturanti prije pandemije svraćali u ulicu ružičastih fenjera ne štedeći ni sebe ni druge”.

Njegov odgovor prenosimo u cjelosti:

Moja pokojna baba, Bog da joj dušu prosti, u čestim trenucima životnog i filozofskog nadahnuća znala je reći: ”Dome moj, poslušaj me, nemoj nikad da se rvaš sa svinjama, em se isprljaš, em je svinji fino.” I zbilja sam se trudio da poslušam savjet moje babe svaki put kad se iz svog debelog crijeva obrati Dim da ne kažem od čega, Jarcotlačitelj iz ruskih kula, prvi pasuljolizač pokojnog Radoja Dakića, kolonoskopsko crijevo Mila Đukanovića, of šor patrijarh iz okoline Kraljeva Željko Ivanović.

Željko Ivanović: Knežević ga naziva Jarcotlačiteljem iz Ruskih kula i balerinom, sa muvljim pamćenjem i amebinim mozgom u koju je usuo stotine hiljada eura

Znam da javna polemika s njim više podsjeća na obilazak horor plantaže prepune skrivenih septičkih jama i da je uspjeh ako samo jednom nogom ugazim u njega. Iako sam ga u nekoliko navrata umečio do neprepoznatljivosti, Jarcotlačitelj izgleda ima patološku potrebu da ponovo bude javno ugažen i da još očistim cipele njegovom njunjavom nepismenošću koja neodoljivo podsjeća na abortus hijene u zabačenim djelovima kenijskih rezervata. Dim iz koncerna Vijesti, navikao na reket duže od onog pravog reketa Novaka Đokovića, umislio je da će svojim dijareičnim škrabotinama uslovljavati SPC da pristane na izmjene Temeljnog ugovora u kojima će naša sveta i apostolska crkva priznati sektu registrovanu u stanici milicije na Cetinju kako bi institucionizovali ukrajinski scenario u Crnoj Gori. Svi oni koji misle da obranu svetinja i imovine SPC koju smo započeli sa našim patrijarhom Irinejom, mitropolitom Amfilohijem, vladikom Joanikijem i vjernim narodom mogu pretvoriti u stvaranje nekakve CPC treba da znaju im to nećemo dozvoliti po cijenu narodnog otpora. Ne postoji ta fotelja u Vladi, niti kontejner švercovanih cigareta zbog kojih ćemo izdati Trojčidanski zavjet odbrane svetinja i našeg duhovnog i istorijskog izvorišta.

Upravo se Jarcotlačitelj jučerašnjim izbljuvkom razotkrio kao jedan u nizu ucjenjivača Zdravka Krivokapića koji u svojoj tradicionalnoj slučajnosti i nemoći ne može da se odbrani od izdaje u koju ga guraju Judine ekspoziture u Crnoj Gori. Umjesto da padne u višedecenijsko molčanije pošto je većinu svojih novinara kojima nije plaćao poreze i doprinose, kao grešne fariseje uvalio u apostolsku Vladu, ovaj Kraljevčanin iz ruskih kula s penthausom u Beču, zabrinut za Crnu Goru, čini sve da vladika Joanikije ne bude izabran za mitropolita, kako bi njihov kriminalno koruptivni medijski koncern otpočeo kampanju za formiranje njihove pravoslavne crkve u kojoj bi služba počinjala:” U ime Mila, Miška i Željka i nevinosti Milke i Bose, krašćemo pošteno dok nas Vijesti nose.” Muvlje pamćenje i amebin mozak Jarcotlačitelja nikako da spoznaju istinu da je naša SPC odoljela nasrtajima sultana, duždeva i ćesara, a ne nekakvog muzača jarca i ucijenjenih političara koji su izdali sve čega su se dotakli. I kao sve što su dosad radili i ovo će im biti uzalud.

Vladika Joanikije je od danas mitropolit SPC, a prvofamilijašima i drugofamilijašima izjavljujem sućut za iznenada upokojenim crkvenim separatizmom kojeg su držali na aparatima svog lopovluka i pokvarenosti. A koliko gramaže je teško njihovo koncersko “poštenje” najbolje zna Tajnovidac sa Galapagosa koji Jarcotlačitelja & com. drži u šifonjeru za koruptivne milionske poslove u kojima su oštetili Crnu Goru koju vole više od svega do posljednjeg centa. Ali bez obzira na sve, naše još “poštenije” tužilaštvo nikako da donese Naredbu o istrazi da bi se najzad utvrdilo kako su Prva i Druga familija sistematski krali ovu državu da bi nas spašavali od okupatorskog Beograda. Očigledno da SPC nije pristala na medijski reket organizovane kriminalne grupe iz Druge familije, jer se Jarcotlačitelj uzbudi čim vidi jednu rozu novčanicu, a još više ako je ne vidi, kao što se nekad đerzelovski uzbuđivao Milo Đukanović dok je slušao Jami kako pjeva “ Iznad grada veče pada” u Crvenom salonu pokojnog hotela “Crna Gora.”

Znam, mnogi će mi zamjeriti zašto smo onda stotine i stotine hiljada evra usuli u balerinu iz “Vijesti” kupujući uređivačku politiku ovog koncerna kao kad su podgorički maturanti prije pandemije svraćali u ulicu ružičastih fenjera ne štedeći ni sebe ni druge. Ali i ovako grešan priznajem, da doživljaj, kad Jarcotlačitelj na ruskom po padežima mijenja imenicu “деньги” vrijedi svih bačenih para u ovo medijsko jalovište. I sjutra da hoću, a neću, mogao bih da za nekoliko rozih banknota natjeram Dim da ne kažem od čega, da se zamonaši i svaki put kad se oglasim u medijima klikće: “Jeste i biće.” Zato i ako narednih nedjelja kupimo koncern “Vijesti” i preimenujemo ga u “Vesti” ili “Известия” bez ikakve gorčine ili ne daj Bože osvetoljubivosti, dopustiću Jarcotlačitelju da zadrži kolumnu, ali će morati da promijeni naziv u “ Moskva suzama ne vjeruje” ili “ April u Beogradu.” Naravno, sve to pod uslovom da ne završi u Spužu kad kornjače sa Galapagosa dođu Tajnovicu na čestitku penzije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

27 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Neko tamo
30.05.2021-08:20 08:20

Eto pipun i mandic ponovo napadaju vijesti vrijedjaju cak i velike uvrede upute i nista

Ali zato kad crnogorski portali crnogorci i slavko mandic napadnu medijski gang eto miško kesedzija i zeljko govedo sa velikim tuzbama za nanosenje dusevne boli e to je samo dokaz da medijski gang vijesti je vazda bio anticrnogorsjki iantidrzavni portal pa dokaz kad je sadikovic krenuo da otima crnogorsku zastavu

gagi
30.05.2021-09:29 09:29
Reply to  Neko tamo

Polupalo lonce “vrijedjaju”koncern “vijesti”,a njih ne moze “uvrijediti”niko na ovaj okrsni svijet,jer se POGANI ne mogu uvrijediti.

Neko tamo
30.05.2021-08:22 08:22

Koliko god da front mrzi vijesti i uru sta god im govorili nece obazirati na njih ali zato miško kesedzija i zeljko govedo samo se obaziru na dps i crnogorce
Jer medijski gang podrzava front i pored svih ovih uvreda samo dpsvi crna gora nestanu

Neko tamo
30.05.2021-08:24 08:24

Zasto zeljko ivanovic nije trazio tuzbe i novac za ove uvrede od fronta
Nego govedo koje drzi jarca samo podnosi tuzbe protiv crnogoraca crnogorski portala slavka mandica sekija radoncica

To je dokaz taj medijski gang je vazda bio prosrpski antidrzavnni portal

Rovca sa katunima bez struje
30.05.2021-08:27 08:27

Mi rovcani smo po zenskoj liniji od Nemanjica. Listom. Nasa crkva je SPC a Manastir moraca nasa prva škola i bogomolja.Necemo priznat nijedan dekret kojim se ukida sadrzajni idenditet srpski. I za crkvu i za jezik i za rod. Ta put veliki Stefan Nemanja podize tako zdanje a sve vlasti za proteklih 8 vjekova ne napravise nista ljepse osim magistrale kroz nase Platije.Ove zadnje i prezadnje ni struju u katune nam jos ne dovedose a puteve ne uredise.

gagi
30.05.2021-09:32 09:32

Sto prije,to bolje,trk iza kuce na kakvu livadu,skini samar i valjanje i ako ikako “mozes”promijesaj te splacine u glavu,bit ce ti lakse i po zenskoj i po muskoj “strani” sa strujom ili bez struje. Nja mali njaaaaa.

селишта
30.05.2021-10:03 10:03

Добро памтите, а можете јер се полвина од вас направила и родила из инцеста и тако сачувала ”лозу” Немањића. Драги Боже, у какве глупости ви вјерујете само да би показали да сте неко па се зато везујете за Немаљиће. А, тиме показујете да сте ништа.

Vahid
30.05.2021-10:59 10:59

Evo ti poruka za tebe od Knezevica ”Dome moj, poslušaj me, nemoj nikad da se rvaš sa svinjama, em se isprljaš, em je svinji fino.”

Miro
30.05.2021-15:01 15:01
Reply to  Vahid

Ne moze se Knezevic više isprljati nego sto je do sada.

...SNL
30.05.2021-13:25 13:25

“po zenskoj liniji”? Ka Jevreji (ne bih da uvrijedim Jevreje)? Aferim,

Jarac
30.05.2021-08:51 08:51

Kneze sve si mi Drazi i potrebniji a mislim i mnogim u CG za bolje srcane pulseve crka sam od smijeha izmjerih pritisak nikad bolji 120/80 od tvojih skolskih vrijednosti koji lijece mnoge u CG upucenih Lazljivim vijestima I zlim URA-DEMOKRATE! Miška -Željka – Milke i Bose – muzači jarceva – popice sto pomuzu !
”Dome moj, poslušaj me, nemoj nikad da se rvaš sa svinjama, em se isprljaš, em je svinji fino.”

...SNL
30.05.2021-13:27 13:27
Reply to  Jarac

svinje i krmad

džudović
30.05.2021-09:23 09:23

Kad Pipun ovako govori: “u stvaranje nekakve CPC treba da znaju im to nećemo dozvoliti po cijenu narodnog otpora” onda pokazuje da on ne priznaje ni sekularnost države nu Ustav CG u kojem je određen odnos države i vjerskih zajednica. Pipun bez predstave o demokratiji i demokratskom društvu zabranjuje drugima da imaju nešto što on ima. Pozdravlja ga Tamara Magedelinić iz BG i poziva da je posjeti da ga malo smiri.

gagi
30.05.2021-09:27 09:27

E pa ruku na srce “dragi”Pipunu tj.strasilo,mozete ruku jedan drugome pruziti,jer si ti SMET a Govedo je kontinjer za SMET.Au fiderzen k……. iz Mojanovica.

Rovacka odiva
30.05.2021-10:07 10:07

Svi moji rovcani dokle smo uspjeli saznati pretke,a to je prilicno,nikad nijesu bili srbi.
I vazda kad ovako nesto procitm,iskoci mi slika,pobijenih Rovcana poredjsnih u snijegu od strane srpskih okupatora.
Zivjela Rovacka Republika ! Opet

okuparori
30.05.2021-12:17 12:17

nesto si pobrko-nemanjici su okupatori Duklje pa sve sto okupator izgradi po njegovom otperjanju pripada drzavi koja je bila okupirana a nije vise!

Crnogorka
30.05.2021-12:26 12:26

Knezevicu slaga si da SRBI ikad zovnu Dome nego je Crnogorka Jekna rekla svome sinu Radoslavu za ljudsku pogan -izdajicu- spijune ”Dome moj, poslušaj me, nemoj nikad da se rvaš sa svinjama, em se isprljaš, em je svinji fino.”

Miro
30.05.2021-15:04 15:04
Reply to  Crnogorka

Cuvene srpske prevare koje su usvojili i njihovi kmetovi iz CG

Freedom
30.05.2021-13:26 13:26

Neznam dali vide ovi iz bivse vlasti sta su uradili drzavi CG. Kao prvo dok su oni bili kocentrisani na pljacku a ne na uredjenje drzave CG kao moderne Evropske ovi ludaci i bolesnici su zbijali redove i pravili planove njenog rusenja. Umjesto da su ih 2016 god.posle dr.udara poslali u Spuz na dugu robiju oni sa slobode ruse drzavu CG. Najveci krivac je Dps.SD.SDP.LP.BS.

skot
30.05.2021-13:34 13:34

“… u stvaranje nekakve CPC” Hahaha. Stvorena je CPC toliko davno kad srbskog uveta ođe nije bilo, Kneževiću! No, bolje, ne baljezgaj!

Miro
30.05.2021-15:17 15:17

Knezevicu tvoje je pravo da mislis kako ti gazde kazu a pravo crnogorskog naroda je da ti ne daju da uradiš ono sto mislis . Inace ,bolje pises od uvodničara Vijesti ( a mozda se i slazemo da to i nije tesko)
CPC je tradicinalna i jedina pravoslavna crkva u CG a SPS ( u CG) je ipak samo sekta.

CRNOGORAC
30.05.2021-16:39 16:39

Problem nije tako jednostavan. Do 1918 potpuno je drugacija organizacija bila.Autokefalna MCP bila je definisana u Ustavu Kraljevine Crne Gore kao nezavisne drzave. Isti status ima i sada Crna Gora, osim sto nije kraljevina. To znaci da isti status mora imati i MCP. Pravi vjernici MCP znaju da su hriscani istocno pravoslavne vjere i tu je tacka. Svako dalje dodavanje imena ispred pravoslavnih crkava nema veze sa vjerskim kanonima jer su oni isti, a njihovo koriscenje sluzi za politiku i podjele u pravoslavnom svijetu: Ukrajina, Makedonija, Crna Gora……….

Rovca sa katunima bez struje
30.05.2021-16:44 16:44

.Ako mislus sa su napisane istoriske tvrdnje neračne idi na DNK analizu pa nek ti nauka dade odgovor

Neko tamo
30.05.2021-19:49 19:49

Blagos vama srbima kad vam je ovaj klempo vodja srba u crnoj gori i otkud tebi klempo pravo da tako govoris o crnogorskoj crkvi
Ti treba prvo da odes na liječenje psihickog i mentalnog zdravlja pa onda nesto da diskutujes

Neko tamo
30.05.2021-19:51 19:51

@skot

A koga zanima misljenje jednog klempa koji treba da se liječi
On moze lako da skoci u rijeku

Krsto
30.05.2021-20:43 20:43

Pipune Blagoje ga tebi…

Za Gagija
30.05.2021-21:42 21:42

Gagi tebe treba zaposliti u Obod a ako te ne prime ima slobodnih mjesta za pomocne pislove u poljopvriredi na Mojanovice ali u nocnoj smjeni.