Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Knežević odgovorio DPS: Dok čekaju only fans Kongres, jedino se zna da će Duško Marković formirati partiju

Danas je više nego očigledno da je baš Milo Đukanović zaslužio da bude najuvaženiji gost ili domaćin u Banja Luci, jer da nije bilo njegove dizel intervencije ovaj predivni grad bi pao u ruke hrvatske vojske, navodi lider DNP

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević reagovao je na današnje saopštenje DPS-a i kazao da je danas više nego očigledno da je baš Milo Đukanović zaslužio da bude najuvaženiji gost ili domaćin u Banja Luci.

Iz DPS-a je ranije danas saopšteno je prisustvo Kneževića, poslanika vladajuće većine i lidera velikosrpskog nacionalizma u Crnoj Gori, na događaju kojim Milorad Dodik provocira druge narode u Bosni i Hercegovini kao i međunarodnu zajednicu, najbolji je pokazatelj gdje ova država ide sa ovakvom vlašću.

“Dok čekaju only fans Kongres na kojem se jedino zna da će Duško Marković formirati partiju, a sve druge enigme rješavati Milo Đukanović i Milan Roćen u vikend šetnjama po Atlas Capital-u, u DPS-u za svaki slučaj istovremeno kukaju za Evropom i proklinju velikosrpstvo. Danas je više nego očigledno da je baš Milo Đukanović zaslužio da bude najuvaženiji gost ili domaćin u Banja Luci, jer da nije bilo njegove dizel intervencije ovaj predivni grad bi pao u ruke hrvatske vojske”, naveo je Knežević u reagovanju.

Prema njegovim riječima da je kosmičke pravde kao što je nepravde, Milo Đukanović bi trebalo da bude među prvim govornicima na vojnoj paradi, “pošto je već u godinama koje nisu za tenkove i borna vozila.”

“Đukanovićev doprinos stvaranju Republike Srpske mnogo je veći od mog, ali za razliku od njega, ja se ne stidim svojih uvjerenja, niti ću ih mijenjati za leptir mašne i šalove iz Diora. A ako će vama u DPS-u biti lakše, ili još teže, onda treba da znate da u Banja Luci predstavljam i vašu “velikosrpsku” prošlost pošto političke budućnosti nemate. A da je imate, stisnuli bi to malo Statuta što vam je ostalo od partije i poslali u Banja Luku makar Zorana Pažina, jer je Republika Srpska njegova otadžbina. A valjda bi za dva dana njegovog odsustva iz Crne Gore, mogli kontrolisati kandidate za potpredsjednike da ne ukradu lap top Milošu Nikoliću koji broji glasove i lajkove na vašem only fans Kongresu”, zaključio je Knežević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Labud
09.01.2024-20:01 20:01

Pa pipune da je bilo Srba poslije XV vijeka bi se udružili s nama Crnogorcima da se zajedno borimo protiv Osmanske okupacije na Balkanu.Ali Srbi što preživješe poraz na Kosovo-ojdoše za Brankovićima,M Kraljevićem i Stefanom Lazarevićem da ih Turska množi za svoje sluge i da joj rađaju vojsku i predvode protiv svih Hrišćana Balkana-i nas ondašnjih Zećana,koji svoje medene gore učinjesmo crnjim od svakog zla za Osmanlije.Po tim našim ‘crnim gorama’ skovali smo sebe u priznati narodnost-Crnogorce.Evropa nas uzela za prinjer kako se brani svoj narod i država i postali 27 država Evrope.Nijesmo mi bili jači od Osmanlija,oni su našu… Pročitaj više »

Maśa
10.01.2024-09:37 09:37

Samo ti igraj kolo s delijama malim Knindžom i ostalom četničadijom.
Moli Boga dok si u to kolo da duže potraje jer ti ipak ne gine, kao ni vojvodi, proces i sve što pravda sa sobom donosi u slučaju državni udar.