Petak, 24 Marta, 2023
Rubrika:

Knežević: Nemamo dilemu da će Mandić biti novi predsjednik Crne Gore

''Mi smo već prikupili preko 15 hiljada potpisa i Mandićeva kandidatura je predata u petak. Očekujemo potvrdu njegove kandidature već koliko je sjutra.''

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević kazao je da nema dilemu da će Andrija Mandić biti novi predsjednik države. Rekao je da potvrdu Mandićeve kandidature očekuju koliko je sjutra.

“Mi nemamo dilemu da će Andrija Mandić biti novi predsjednik Crne Gore. Crna Gora je najzad zaslužila da krene jednim normalnim putem koji je zasnovan na njenom istorijskom, duhovnom i civilizacijskom ishodištu, odnosno na svemu onome što nije bio Milo Đukanović”, rekao je Knežević za srpsku Televiziju Prva.

Knežević je kazao da se Crna Gora nalazi u jednoj institunacionalnoj krizi.

“Vlada u tehničkom mandatu Dritana Abazovića više vlada nego u punom mandatu. Abazović odbija da učestvuje u razrješenju krize na način da se izabere nova vlada i imenuje mandatar Miodrag Lekić jer smatra da on ovako može plus beskonačno da funkcioniše na poziciji premijera u tehničkom mandatu”, istakao je jedan od lidera DF-a.

Pojasnio je da je DF imao ponudu za Abazovića da zajednički formiraju novu vladu.

“Ta vlada je trebala da se formira do 19. januara, međutim Abazović je to odbio. U međuvremenu 19. januara po Ustavu su raspisani izbori za predsjednika Crne Gore i sad je u toku predizborna tematika ko će da budu kandidati”, rekao je Knežević na TV Prva.

Istakao je da je koalicija “Za budućnost Crne Gore” i Demokratski front jedini politički savez koji u ovom trenutku definitivno zna da je njihov kandidat Andrija Mandić.

“Mi smo već prikupili preko 15 hiljada potpisa i Mandićeva kandidatura je predata u petak. Očekujemo potvrdu njegove kandidature već koliko je sjutra”, istakao je Knežević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
05.02.2023-18:44 18:44

Imajuli oni obraza..??
Jedan pucista..iz 2016godine da bude Pres'ednik drzave CG–ne shvacam..ovu naciju..

Mirko
05.02.2023-18:49 18:49

Nema vas toliko Posrbica koji ce glasati za tog AntiCrnogorci, četničkog vojvodu i osudjenog teroriste!

BobZeković
05.02.2023-19:43 19:43

Pipune, nema dvojbe da se dva groznija, nepoštenija nečovjeka nijesu pojavljivala na političkoj sceni Crne Gore, dnoseći Crnoj Gori pomor i nesreću.Nikad vam to, ni vašim pokvarenim sljedbenecima, Crna Gora neće oprostiti ni zaboraviti. OPREM DOBRO KNEŽEVIĆU I MANDIĆU!.

Krsto
05.02.2023-19:54 19:54

Pipune zovu te robijasi u Spuz da im budes prDosjednik i predvodnik..Ti prvi a oni svi iza tebe u red…

Branko
05.02.2023-21:41 21:41

Haaaaaaa
Bez dvojbe haaaaaaa
Pipune puko si do špice

Katarina
06.02.2023-11:02 11:02

G.ine Knezevicu vi zaboravljate da se protiv vas jos uvijek vodi sudski postupak za terorizam u pokusaju.Kako uopste neko moze moze.biti predsjednicki kandidat kojemu se jos uvijek sudi.

BMX
06.02.2023-11:30 11:30

Četnički vojvoda koji ne priznaje postojanje Crne Gore kao samostalne i nezavisne drzave a kandiduje se za njenog predsjednika. Ne priznaje crnogorsku naciju, pravo na crkvu, jezik, istoriju, tradiciju kulturu vec to pripisuje drugom narodu i drzavi. Prvostepeno osudjen na zatvorsku kaznu od pet godina za jedno od najtezih krivicnih djela. Ima drzavljanstvo i pasos druge drzave gdje upisan u biracki spisak. Ne postuje drzavne simbole Crne Gore. Sjedi i cereka se kad se intonira drzavna himna. Prijeti manjinama. Poziva na nasilje, sukobe i rat sa neistomisljenicima. Kleronacionalista i sovinista koji prima sablje od ministara dr drzave za rad protiv… Pročitaj više »