Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

UDVARA SE ŠEFU Knežević čestitao jubilej SNS-a: Vučić najzaslužniji za rejting

Knežević je pritom istakao da je SNS svojom državotvornom i mudrom politikom od Srbije napravila vodeću državu u regionu, koja, uprkos kompleksnim geopolitičkim dešavanjima, štiti nacionalne interese svih građana Srbije, ali i njen ugled i dostojanstvo

Predsjednik DNP-a Milan Knežević čestitao je predsjedniku Srpske napredne stranke (SNS) Milošu Vučeviću petnaest godina od osnivanja te partije.

Knežević je pritom istakao da je SNS svojom državotvornom i mudrom politikom od Srbije napravila vodeću državu u regionu, koja, uprkos kompleksnim geopolitičkim dešavanjima, štiti nacionalne interese svih građana Srbije, ali i njen ugled i dostojanstvo.

“Želim Vučeviću da SNS i na narednim izborima potvrdi superiornost programske politike, ekonomskog razvoja i daljeg prosperiteta Srbije. Takođe Vas molim – naglasio je predsjednik DNP CG – da predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, najzaslužnijem za uspjeh i rejting Srpske napredne stranke, prenesete moje iskrene pozdrave, u nadi da ćemo u narednom periodu razvijati i učvršćivati bratske odnose između Crne Gore i Srbije”, poručio je Knežević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
22.10.2023-12:55 12:55

Brzo stiže otpozdrav…Sve je to u redu dragi milanče ali se malo nagni napred, kako se ne bi morali penjat na prste…

Merlin
27.11.2023-21:00 21:00

Sampion za analni alpinizam bre, Milan Pipun Knezevic. Samo mu se CREVLJE vide iz Vuckogog supka.