Nedjelja, 10 Decembra, 2023
Rubrika:

Kaluđerović: Izbori 2. aprila nikad nijesu bili lakši

''Bira se između Đukanovića i budućnosti Crne Gore''

Izbori 2. aprila nikad nijesu bili lakši, jer je pred građanima i građankama Crne Gore jasan izbor – da li žele da se točak istorije vrati unazad ili će naša zemlja krenuti putem prosperiteta i napretka, poručila je članica Predsjedništva Socijalističke narodne partije (SNP) Slađana Kaluđerović.

U susret nedjeljnim izborima, navela je nekoliko pitanja upućenih građanima.

“Da li žele da Đukanović i dalje dijeli i svađa Crnu Goru ili žele da Crna Gora krene putem pomirenja i saradnje. Da li žele da Đukanović i dalje bude politički kišobran za bujanje organizovanog kriminala i korupcije ili žele da Crna Gora bude bezbjedno mjesto za život svih njenih građana i građanki. Da li žele da Đukanovićevi kumovi i dalje pustoše Crnu Goru ili žele da Crna Gora bude zemlja jednakih šansi za sve. Da li žele da Đukanović i dalje državni novac prebacuje u privatne džepove ili žele da Crna Gora bude država socijalne pravde. Da li žele da Đukanović i dalje ima najduži staž na vlasti u Evropi ili žele da građani Crne Gore imaju evropski kvalitet života”, navela je Kaluđerović.

Prema njenim riječima, odgovor na sva ova pitanja je “jasan”.

“Bira se između Đukanovića i budućnosti Crne Gore. Zato svi u nedelju izađimo na izbore i poručimo – Milo, dosta je bilo”, poručila je ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve