Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Kaluđerović: Crna Gora je naš interes

Prema njenim riječima, SNP će i dalje biti posvećen otvaranju radnih mjesta i stvaranju perspektive građanima Crne Gore

SNP je građanska partija posvećena interesima Crne Gore i svaki pokušaj lijepljenja etiketa našoj partiji unaprijed je osuđen na propast, saopštila je Slađana Kaluđerović, članica Predsjedništva SNP-a.

“Mi smo svoji na svome i imamo svoju politiku, a Crna Gora i interes svih njenih građana na prvom su nam mjestu. To potvrđuju naša djela, jer smo pokazali da nam je opšti interes svih građana glavna vodilja”, kaže ona.

Prema njenim riječima, SNP će i dalje biti posvećen otvaranju radnih mjesta i stvaranju perspektive građanima Crne Gore.

“A ključni faktor koji ugrožava uspostavljanje Crne Gore kao ekonomski jake, socijalno pravedne, politički stabilne i bezbjedonosno sigurne države jesu organizovani kriminal i korupcija. Zato i imamo na djelu hronične pokušaje bivšeg režima i njegovih pomagača da nacionalnim temama skrenu pažnju sa borbe protiv tih pošasti. SNP nije i neće praviti kompromise kada je u pitanju dosledna borba protiv organizovanog kriminala i korupcije”, zaključila je Kaluđerović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
21.10.2023-13:20 13:20

Interes Crne Gore branile su intelektualne velićine oni sa električarskim zanatom i vanredno završenom školom i oni sa diplomom fakulteta stečenom na benziskoj stanici u Zatonu….

BMX
21.10.2023-13:25 13:25

Oni koji su do kraja slijedili Slobodana Milosevica, Momira Bulatovica, koji slave ratne
zlocince kao heroje, koji su protiv nezavisne i samostalne Crne Gore, koji masu srpskim trobojkama, koji idu na litije i slusaju popove Crkve Srbije, koji sluze Vučiću, BIA i ruskoj agenturi, koji se izjasnjavaju kao antifasisti a u koaliciji su sa DF -om, koji zatiru sa njima nezavisnu, suverenu, antifasisticku, sekularnu i gradjansku Crnu Goru, nazivaju sebe – “gradjanskom” ?!

BMX
21.10.2023-13:45 13:45

Vi koji ste do kraja slijedili Slobodana Milosevica, Momira Bulatovica, koji slavite ratne
zlocince kao heroje, koji ste protiv nezavisne i samostalne Crne Gore, koji masete srpskim trobojkama, koji idete na litije i slusate popove Crkve Srbije, koji sluzite Vučiću, BIA i ruskoj agenturi, koji se izjasnjavate kao antifasisti a u koaliciji ste sa klerofasistickim DF -om, koji zatiru sa vama nezavisnu, suverenu, antifasisticku, sekularnu i gradjansku Crnu Goru, nazivate sebe – “gradjanskom” ?!