Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Kabinet Milatovića poziva nadležne organe da ispitaju skandalozno ponašanje Marka Kovačevića

Državni simboli Crne Gore su neprikosnovena Ustavna kategorija i kao takvi moraju biti zaštićeni u svakom trenutku i svakoj prilici. A na nadležnim organima je da ispitaju da li u predmetnom gestu ima elemenata krivičnog djela, zaključuju u reagovanju

Državni simboli Crne Gore su neprikosnovena Ustavna kategorija i kao takvi moraju biti zaštićeni u svakom trenutku i svakoj prilici, poručili su iz Kabineta Predsjednika Crne Gore  povodom skandaloznog ponašanja predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića prilikom intoniranja državne himne.

“Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore, u okviru svojih redovnih aktivnosti, dostavila je medijima fotografije i video snimak sa sinoćnjeg prisustva Predsjednika Jakova Milatovića obilježavanju 13. godišnjice rada Javne Ustanove Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom u Nikšiću, a u cilju objektivnog informisanja javnosti o predmetnom događaju”, naveli su u saopštenju iz Kabineta Predsjednika Crne Gore.

Navode da nakon medijskih navoda da je na snimcima i fotografijama prisutan gest koji bi mogao da ukazuje na nepoštovanje državnih simbola, kako kažu, predmetne fotografije i video snimak su povučeni sa sajta Predsjednika.

“Državni simboli Crne Gore su neprikosnovena Ustavna kategorija i kao takvi moraju biti zaštićeni u svakom trenutku i svakoj prilici. A na nadležnim organima je da ispitaju da li u predmetnom gestu ima elemenata krivičnog djela”, zaključuju u reagovanju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
04.07.2023-18:30 18:30

Eo se predśednik ka uvrijedi i ljutnu bogomi se bojat da će raskinut koaliciju u PG, MK, KO, I Beranama….