Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Juratović: Trebamo mrežu demokratskih snaga kako bi očuvali mir i stabilnost

Trebamo mrežu demokratskih snaga kako bi očuvali mir i stabilnost. Moramo graditi društvo na temeljima demokratskih vrijednosti, poručio je član Bundestaga Josip Juratović

Trebamo mrežu demokratskih snaga kako bi očuvali mir i stabilnost. Moramo graditi društvo na temeljima demokratskih vrijednosti, poručio je član Bundestaga Josip Juratović.

On je učesnik panel diskusije na temu: “ZapadniBalkan – hoćemo li ponoviti iste greške” na bezbjednosnoj konferenciji Komisije za odbranu i bezbjednost DPS-a na temu: Regionalna i globalna bezbjednosna kriza u kontekstu agresije Rusije na Ukrajinu.

“Srećan sam što mogu biti na panelu među prijateljima. Prijateljima mira i stabilnosti. Ovo je skup na kojem se nalaze demokrate koje traže rješenje”, naveo je Juratović

Prema njegovim riječima, posebno mi je drago što je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković među nama sa kojim sam već razgovarao na tu temu.

“Trebamo mrežu demokratskih snaga kako bismo očuvali mir i stabilnost. Moramo graditi društvo na temeljima demokratskih vrijednosti”, zaključio je Juratović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve