Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Joković: Za SNP nije prihvatljiva slaba vlada

On je istakao da traže vladu koja ima širu podršku najmanje 49 poslanika – kako bi se reforme u pravosuđu mogle sprovesti

Za Socijalističku narodnu partiju (SNP) nije prihvatljiva slaba vlada koju podržava 41 poslanik ili njih 43, kazao je lider te partije Vladimir Joković u izjavi za „Politiku”.

On je istakao da traže vladu koja ima širu podršku najmanje 49 poslanika – kako bi se reforme u pravosuđu mogle sprovesti.

“SNP još nije donio odluku o ulasku u vladu. A da li ćemo i pod kojim okolnostima, o tome ćemo blagovremeno obavijestiti javnost “, dodao je on.

Politika piše da je SNP tražio dva ministarska mjesta – sporta i turizma, kao i da zadrži ministarstvo poljoprivrede, dok Spajić nudi samo mjesto ministra sporta. Pod velikim je znakom pitanja i podrška CIVIS-a Spajićevim kadrovskim kombinacijama. Ovaj pokret zahtjeva od mandatara „dokaz da će u parlamentu imati podršku 49 poslanika za reforme u pravosuđu”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
09.09.2023-23:07 23:07

Djurovicka iz SNP–radila je nezakonito–protizakonito..antidrzavno..i prljavo..Pitam vas ,iz koje drzave dolazi SNP?

Miljama
10.09.2023-00:35 00:35

Konacno je I Jokovic u dinamici ko Spajic..I on poceo u glavi da koncipira i ucjenjuje.

COL
10.09.2023-09:17 09:17

Kad ovako śedne, da ima kose po glavi i bradi, bijo bi pljunuti Njegoš. Još kad skrsti ove kratke prste što na papke liče, a pogled upre u daljinu, reka bi čojak vid pametna čeljadeta. Sva ta idila traje dok prozbori i od sebe nagovještaj da, a onda sve potuši smijeh, svi se zacenu kako slika i poza zna prevariti i pametna čojka.