Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

VLAŽNI SNOVI NEPISMENOG JOKA: Vjerujem da će ova vlada potpisati ulazak Crne Gore u Otvoreni Balkan

Osim što je kao jedan od najnesposobnijih ministara u propaloj tehničkoj vladi doveo svoj resor u stanje haosa, Joković je izgleda potpuno neupućen u politička zbivanja u Evropi.

Potpredsjednik propale Vlade bez podrške u tehničkom mandatu, ministar poljoprivrede i lider ispodcenzusnog SNP-a Vladimir Joković poručio je na pres konferenciji da će se zalagati da se popis održava svakih 10 godina.

“I zakon o nezakonito stečenoj imovini će se naći uskoro u Skupštini. To je još jedno obećanje koje SNP ispunjava”.

Kako je rekao o pitanju Otvorenog Balkana se raspravlja u Vladi.

”O tome nam je Šarl Mišel rekao da je to optimalno rješenje i dopuna Berlinskog procesa. Vjerujem da će ova vlada potpisati ulazak Crne Gore u Otvoreni Balkan”, kazao je Joković opisujući očigledno svoje vlažne političke snove.

Osim što je kao jedan od najnesposobnijih ministara u propaloj tehničkoj vladi doveo svoj resor u stanje haosa, Joković je izgleda potpuno neupućen u politička zbivanja u Evropi.

Nakon sastanka premijera zemalja Zapadnog Balkana u Berlinu 3. novembra dat je veliki podstrek Berlinskom procesu što je označilo smrt Otvorenom Balkanu. Ovaj propali velikodržavni projekat stoga guraju samo Joković i njegovi saborci Dritan Abazović i Aleksandar Vučić.

Joković se, kako je kazao, zalaže za četiri sudije Ustavnog suda.

“Ne možemo ući u druge izbore, jer nemamo efektivan Ustavni sud i nemamo formirane nove lokalne vlasti”, dodaje.

“Evropa sad traži izbore i to mi je logično, ali me cudi da neko kao DPS, ko je doživio fijasko traži izbore”, kaže Joković.

Navodi da je razočaran onim što se dešava u Šavniku, te da dati uvijek podršku da se ne dozvoli da glasaju oni koji su se samo prijavili.
“Zalagaću se da samo oni koji su glasali 30. avgusta u Šavniku, i sada imaju pravo glasa”.
Naveo je i da se Vlada bori protiv eksploatacije šljunka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
23.11.2022-13:40 13:40

…ma lako što je JaOKO nepismeni , ima nepismenih ali prirodno bistri ali ovaj je “fabrički”
nepametan…ali za ovu Vladu je on super …jer su isti…

cetinje
23.11.2022-19:10 19:10
Reply to  RIR

Aaa,nema uredjaja koji moze Joka resetovati na fabricko,jer nema te kazme(krampkoja mu moze doci do mozga.

KLEMENTINA
23.11.2022-17:38 17:38

Tužno je što nema prijatelja koji bi mu kazao da ga koriste za sve i svašta , naravno podmetanjem onoga što treba da kažee ,a on ne
ma pojma o tome. J adnije je samo što se iza toga kriju navodni ”visoki intelektualci”. Njegov domet je samo koji je to broj patika ili koliko je neka bukva u prečniku

Tara
23.11.2022-18:11 18:11

Jokan je srbijanski fasista-kako se ne stidi..zaradjuje crnogorski novac..a sanja o serbiji..Zasto ne ide tamo da zivi..dosta nam je njihovog sovinizma..postalo je sve odvratno.

cetinje
23.11.2022-19:07 19:07

E koji je TUNEL i PROMAJA kroz ovu ludu glavusu govedju nesrecnoga Joka,grijeh. Velika glava,a prazna,receno na Italijanskom jeziku: Grande atesta,a vuota. Ajde da te zamolim Joko skini taj samar brata Abazda pa se dobro izvaljalj u kakvu muljinu.